logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Lokale samarbejdspartnere

Her finder du lister over mulige samarbejdspartnere til dit arrangement. Alt fra kommunale instanser til lokale foreninger.
Opdateret 27.04.2020

Lokale samarbejdspartnere

Når I som forening eller kulturaktør skal planlægge og afholde et kulturelt arrangement, kan I her på siden i foreningsregisteret søge efter samarbejdspartnere, sparringspartnere eller eventuelle frivillige hænder.

I nedenstående links finder I lister over registrerede foreninger i Sønderborg Kommune, som kan være til nytte i arbejdet med kulturelle arrangementer.

Listerne er et overblik over Sønderborg Kommunes udbud af foreninger og ikke lister over foreninger, der har tilkendegivet at kunne bistå med hjælp. Så brug listerne som inspiration.

Kultur- og fritidsafdelingens foreningsliste

På linket herunder finder du en oversigt over sports- og fritidsforeninger, der er godkendt som folkeoplysende foreninger i Sønderborg Kommune. Listen indeholder ikke samtlige fritidsforeninger i kommunen, men den vil løbende blive opdateret. Har du behov for specifikke udtræk fra foreningslisten, kan du henvende dig til Sønderborg Kommunes kultur- og fritidskonsulenter.

Sønderborg Kommunes liste over almene foreninger

Der findes over 700 forskellige foreninger i Sønderborg-området. På platformen www.sonderborg.dk kan foreninger i området registrere sig som forening. Der er tale om en frivillig registrering, så listen skal betragtes som vejledende og ikke fyldestgørende.