logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Svinget og Ærøvej, Fynshav

Her ser du hvilke byggegrunde der er til salg på Svinget og Ærøvej i Fynshav.
Opdateret 10.02.2021

Går I med drømmen om åbne marker, skoven i baghaven og stranden i forhaven. Har I en lille nybyggerdrøm i maven som I længtes efter at udleve. Så har vi stedet til jer!

På den østlige side af Als ud mod Lillebælt finder I Fynshav. I Fynshav er I tæt på naturen og samtidig kan I køre til Sønderborg på under 20 minutter, Grænsen nås på blot 40 minutter og vil I en tur til Fyn eller Ærø så har I endda mulighed for at tage færgen fra Lystbådshavnen. Fynshav er en spændende by med godt foreningsliv. I får her mulighed for at købe en byggemodnet grund, med plads til at placere jeres nye drømmehus - i et allerede veletableret kvarter, hvor børnene kan lege trygt.

I kommer til at bo i et område med skole, børneunivers, indkøb, idræts- og kulturcentrum mv.  Hvis I er til Vin & Gourmet eller en mere traditionel havnefest, så har vi også det i Fynshav.

Liv i landsbyen

Brugsen er byens centrum og samlingssted, hvor der er jævnlige arrangementer fx strikkecafé, loppemarked og julearrangement. Om sommeren er der særlig meget liv ved byens lystbådehavn, på campingpladserne og på Blå Flag-sandstranden.

Den omkringliggende natur indbyder til friluftsaktiviteter fx en gåtur i Nørreskoven eller på Alsstien.

Diamanten (Fryndesholmhallen) er byens idræts- og kulturcentrum med mange aktiviteter og et hav af forskellige foreninger. Der er mulighed for at leje en båd til en hyggelig tur ud på vandet og rigtig gode fiskeområder.

Der er et aktivt bylaug, som gør en stor indsats for at Fynshav og omegn er et hyggeligt sted at bo. 

Børnepasning, skoler, SFO m.m.

Fryndesholm Skole rummer elever fra 0. - 6. klassetrin og Fynshav Børnehus børn fra 0 - 6 år. Efterskolen EPOS ligger centralt i byen.

Om grundene

Grundene er beliggende under 500 meter til vandet og nogle ligger ud til åbne marker.

 

 

 

Klik her for at reservere en byggegrund