logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Valgfrie ydelser - Flintholm

Her kan du se hvilke valgfrie ydelser Flintholm tilbyder.
Opdateret 25.04.2018

På Flintholm er der tilbud om, at beboerne tilmelder sig en frivillig pakke, hvor de betales for kost, befordring, rengøring og vask. Pakken beregnes ud fra det konkrete forbrug med en årlig slutopgørelse. 

I forhold til rengøringsmidler er en del af beløbet obligatorisk, idet en del af fællesområderne indgår i lejemålenes boligareal.

Taksterne for 2016 er:

Kost: 2.755 kr.
Rengøringsmidler: 180 kr.
Vask: 35 kr.
Kørsel: 100 kr.


Beløbet til rengøringsmidler dækker foruden alle sædvanlige rengøringsmidler også indkøb af toiletpapir, køkkenrulle, skraldeposer, opvasketabs, medicinbægre og lignende.

I forhold til rengøring og vask sikres det samtidig, at de indkøbte midler kan anvendes af personalet under hensyntagen til de gældende regler fra arbejdstilsynet i forhold til produktblad og arbejdsplads-brugsanvisning
Hvis beboerne eller de pårørende ønsker at købe og anvende andre midler, er det naturligvis i orden, så længe personalet ikke inddrages i anvendelsen. Hvis der er en forventning om, at personalet skal anvende midlerne, skal de pårørende skaffe produktblad og arbejdsplads brugsanvisning.