logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

VidensBy Sønderborg

En strategi for arbejdet med udvikling og læring for alle børn
Opdateret 12.06.2018

vidensby.jpg

'VidensBy Sønderborg' er en strategi for arbejdet med udvikling og læring for alle børn og unge i alderen 0-18 år. Ambitionen er at skabe gode læringsmiljøer for børn og unge i Sønderborg Kommune, så de opnår optimal trivsel og læring.

VidensByen består af fem Videnshuse, der tilbyder læringsaktiviteter til børn og unge i Sønderborg Kommune samt kompetenceudvikling for pædagoger og lærere.

VidensByen arbejder for, at alle børn og unge bliver set og mødt af kompetente voksne, så alle børn kan udnytte deres potentiale uanset forudsætninger og baggrund og møde voksenlivets udfordringer i tillid til egne evner og muligheder. For at dette kan lykkes har Sønderborg en vision om at være en kommune, hvor pædagoger, lærere og ledere udvikler læring og undervisning på et højt niveau. Kommunen vil være én af landets førende på dette felt.

’VidensBy Sønderborg’ bygger videre på Sønderborg Kommunes hidtidige erfaringer med videnscentrene ’House of Science’ og ’Global House’, som er læringsplatforme med høj faglig specialisering og didaktisk udvikling.

Læs mere på www.vidensby.com