logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Det pædagogiske arbejde i Ellebo

Med udgangspunkt i et menneskesyn, hvor borgeren er i centrum og har ret til at bestemme over eget liv, vil vi skabe udvikling.
Opdateret 06.03.2019

Selvbetjening

Socialpædagogisk støtte

Har du nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og brug for hjælp, støtte eller omsorg, for at få din hverdag til at fungere, kan du søge om... Læs mere

Det betyder, at vi tager hensyn til den enkelte og dennes livssituation. Med udgangspunkt i et tværfagligt rehabiliteringsmøde udarbejdes handleplaner og disse afspejler den enkelte borgers ønsker og drømme og deraf hvilke mål der skal arbejdes med.

Gennem netop denne støtte og vejledning arbejder vi for at skabe grundlag for beslutninger der er med til at skabe livskvalitet for den enkelte.

  • Vi gør brug af boardmarker, som er et visuelt redskab. Vi har boardmarker i fællesområdet og i enkelte lejligheder som er specifikt målrettet den individuelle borger. Borgeren bruger boardmarkeren som støtte til f.eks. madlavning i form af billeder eller skrift.
  • Vi giver forudsigelighed, struktur og genkendelighed i hverdagen.
  • Vores miljø er overskueligt, afdæmpet og lyst.
  • Vi bruger kort bydeform som et sprogligt redskab.
  • Vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers færdigheder og giver støtte og vejledning til at beholde/opnå en støttet selvstændighed.
  • Der bruges Show my day – der er et visuelt hjælpemiddel til pc/mobil.

Foto af: køleskab med boardmaker-motiver