COVID - 19 status i Sønderborg Kommune

offentlig transport COVID-19

Påbud og forholdsregler - offentlige områder og offentlig transport

På denne side kan Sønderborg Kommunes borgere holde sig orienteret om krav, påbud og forholdregler ved brug af offentlig transport

COVID19 smittet

Har du mistanke om- eller er du COVID-19 smittet?

På denne side kan du få information om hjælp og tilbud hvis du er smittet med COVID-19

Billede fra et plejecenter

Besøgsrestriktioner på plejecentre i Sønderborg Kommune

Styrelsen for Patientsikkerhed har pålagt Sønderborg Kommune at indføre midlertidige besøgsrestriktioner på plejecentre og kommunale kortidspladser. Besøgsrestriktionerne gælder med det samme, og de indføres for at holde smitten af Covid-19 nede i Sønderborg Kommune og for at passe på sårbare ældre.

Besøgsrestriktioner på botilbud mv. i Sønderborg Kommune

Social- og Indenrigsministeriet har pålagt Sønderborg Kommune at indføre midlertidige besøgsrestriktioner på botilbud mv., hvor der er borgere i risikogruppen for Covid-19. Besøgsrestriktionerne gælder fra den 4. november 2020.

Sundehedsstyrelsen

Find generelle retningslinjer og forholdsregler på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

På Sundhedsstyrelsen hjemmeside kan du finde råd, vejledning og retningslinjer omkring COVID-19

akut behov

Akut behov for vejledning for privatskoler og ungdomsuddannelser

Er der konstateret COVID-19 smitte kan du som leder tage direkte kontakt til Sønderborg Kommunes sundhedstjeneste for vejledning

kriseberedskab

Sønderborg Kommunes kriseberedskab og smittestatus

Sønderborg Kommunes kriseberedskab er på grund af den seneste udvikling i COVID-19 smitteforholdende blevet genaktiveret.