logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Projekter og samarbejdsaftaler

Logo for AI aktindsigt

AI Aktindsigt

AI Aktindsigt er et tværkommunalt projekt, som ser på anvendelsen af kunstig intelligens i aktindsigtssager til optimering af arbejdet i den offentlige sektor.

Als Fyn broen

AlsFynBroen

En fast forbindelse mellem Fyn og Als vil binde Syddanmark sammen og skabe vækst og udvikling – til glæde lokalt, regionalt og nationalt.

Schleswig

Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig

Kulturaftale på tværs af den dansk-tyske grænse samler kræfterne for at udvikle kulturen. Aftalen trådte i kraft den 1. januar 2021 og gælder til og med 2024.

Cyklister på Chr. X broen

På cykel i Sønderborg

I Sønderborg Kommune cykles der med udsigt i verdensklasse. I Sønderborg Kommune har vi en vision om at blive Syddanmarks mest cyklende kommune inden 2028.

Elbil i Sønderborg Kommune

Strategisk energiplanlægning

Sønderborg Kommune arbejder konkret med strategisk energiplanlægning blandt andet via et samarbejde med tre andre kommuner.

Boligblok

Boligsocial indsats i udsatte boligområder

Netværkssekretariatet for "Boligsocial indsats i udsatte boligområder"

Borgmester i Aabenraa Kommune Thomas Andresen, overborgmester i Stadt Flensburg Simone Lange og borgmester i Sønderborg Kommune Erik Lauritzen

Grænsetrekantens havnesamarbejde

Grænsetrekanten samarbejder om at udvikle deres havne.

Stemningsbilllede

Rammeaftale på det specialiserede socialområde

Kommunerne og regionsrådet indgår årligt en rammeaftale om faglig udvikling, styring og koordinering af det specialiserede socialområde i Region Syddanmark.

To mænd giver hinanden håndslag

Sundhedsaftalen

Sundhedsaftalen er en beskrivelse af samarbejde og fordeling af ansvar/opgaver på sundhedsområdet mellem region og kommuner.