logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Design-elementer

Se visuelle elementer såsom vignetter, skrifttype og farver.
Opdateret 01.08.2020

Sønderborg.dk er vores fælles platform, hvor kommende tilflyttere og potentielle medarbejdere kan finde alle oplysninger om Sønderborg-området – fra tilflytterservice og uddannelsesmuligheder til kultur og oplevelser i området. Sitet udvikles og opdateres løbende af professionelle kommunikationsmedarbejdere.

Derfor skal der ikke udvikles nye logoer eller forkromede grafiske elementer, der kan karambolere med virksomhedernes eget design. I stedet anbefaler vi blot, at hver enkelt af os henviser til sønderborg.dk i egne materialer, når der skal fortælles om Sønderborg-området.

Det er selvfølgelig afgørende, at markedsføringsværktøjskassens designelementer er lette at bruge. For når de både skal benyttes af nogle af Danmarks største virksomheder, vores mange driftige smv’ere og også uddannelsesinstitutioner og organisationer, skal det selvfølgelig være i respekt for den enkeltes design og visuelle identitet.

For at henvise til sønderborg.dk kan du i dit eget materiale benytte vignetterne, de forskellige farver samt skrifttypen, som går igen på sønderborg.dk.

Vignetter

Vignetter

Brug vignetterne til at henvise til sønderborg.dk, når du fortæller om Sønderborg-området i dit eget materiale. Du kan fx sætte vignetten i hjørnet på en folder, billede, stillingsopslag, hjemmeside eller lignende, hvor du kan linke til hjemmesiden www.sønderborg.dk. 

Farver

Herunder ser du de farver, som går igen på sønderborg.dk og i forskellige printmaterialer. Såfremt du ønsker at benytte farverne i dit eget materiale og skabe 'en rød tråd', kan du se farvekoderne herunder.

Farver

Skrifttype

Skriftypen, som anvendes i overskrifter og brødtekster på sønderborg.dk, hedder Fira sans. Find og download den på fonts.google.com

Font