Ertebjergvej 14a, 6470 Sydals udbydes til leje

Sønderborg Kommune udbyder bygninger og grund på Ertebjergvej 14a til leje. Ejendommen er beliggende på del af matr. nr. 114 Ertebjerg.
Opdateret 04.06.2021

Beliggende ved siden af den tidligere losseplads i Ertebjerg udbyder kommunen nu udlejen af det tidligere H.L. Jern og Metal. Arealet er på ca. 2.700 m2 og på arealet er der en hal på ca. 155 m2, 3 mindre skure og en ældre kontorbygning med toilet.

Kort der viser Ertebergvej 14a på Sydals

Klik eller tryk på kortet for at se kortet i Google Maps

Budgiver opfordres til at undersøge om den påtænkte virksomhed kan ligge i området inden budafgivelse. For at afklare dette kan du kontakte afdeling Erhverv & Affald på tlf. nr. 88 72 40 83 eller på mail erhverv-affald@sonderborg.dk.

En accept af indsendt bud, er ikke samtidig en godkendelse til at virksomheden kan drives i området jf. miljølovgivningen.

Besigtigelse

Besigtigelse kan aftales med Ejendomskontoret på tlf. 88 72 40 72 eller på mail ejendomskontoret@sonderborg.dk.

Udbud

Ejendommen er i udbud fra mandag den 7. juni 2021 til fredag den 30. juli 2021 kl. 12. Budgivere kan forvente svar i uge 31.

Ønsker du at indsende et bud, skal du udfylde lejekontrakten med cvr. nr. og indsende den på ejendomskontoret@sonderborg.dk inden fristens udløb.

Areal og bygninger udlejes til højstbydende. Sønderborg Kommune forholder sig ret til at forkaste alle bud.