Forslag til Arkitektur- og bevaringspolitik for Sønderborg Kommune

Opdateret 17.09.2021

Sønderborg Teknik- og Miljøudvalg har den 7. september 2021 besluttet at offentliggøre forslag til en Arkitektur- og bevaringspolitik for Sønderborg Kommune.

Arkitektur- og bevaringspolitikken har til formål at sikre en fælles retning for udviklingen af de fysiske rammer i kommunen. Det handler om gode forhold i kommunen gennem attraktive landsbyer, byer og byrum. Det skal ske gennem dialog og samarbejde og skabe mest mulig værdi for borgere og turi­ster i Sønderborg Kommune.

Mulighed for bemærkninger

Forslaget til arkitektur- og bevaringspolitikken er i offentlig høring i seks uger frem til den 29. oktober 2021. Mens forslaget er i høring, har du mulighed for at komme med din kommentar til politikken.

Høringssvar og eventuelle forslag kan indgives på arkitekturpolitik@sonderborg.dk.

Spørgsmål?

Spørgsmål bedes rettet til Rudi Benkjer, e-mail: rubn@sonderborg.dk, tlf. 27 90 75 61.