Høring i forbindelse med etablering af brønd på Osbæk i Augustenborg

Opdateret 14.06.2018

Reguleringssag

Reguleringssagen omhandler to dele. Begge er lovliggørende:

1. Sønderborg Forsyning har etableret forsinkelsesbassin på Østerkobbel i Augustenborg. I forbindelse hermed har Sønderborg Forsyning etableret en brønd på vandløbet Osbæk.
  2. Ved arbejdet er Sønderborg Kommune blevet opmærksomme på, at dimensioneringen af den rørlagte strækning omkring brønden er forkert beskrevet (Ø500) i vandløbsregulativet for Osbæk. Reguleringssagen vil derfor være en lovliggørelse af de korrekte forhold (Ø600).

Nærmere beskrivelse findes i det vedhæftede høringsbrev, oversigtskort og i ansøgningen. De findes under "Dokumenter" nederst på siden.

Høringssvar

Reguleringssagen sendes hermed i offentlig høring. Høringssvar skal være modtaget senest den 12. juli 2018 kl. 12.00 på mail panl@sonderborg.dk, vand-natur@sonderborg.dk eller via brev til:

Sønderborg Kommune
Vand og Natur