Nyt regulativ for jord i Sønderborg Kommune fra 4. oktober 2020

Opdateret 03.09.2020

Kommunalbestyrelsen i Sønderborg Kommune har den 1. september 2020 godkendt et nyt regulativ for jord som er affald.

Regulativet i kraft den 5. oktober 2020. Sønderborg Kommune offentliggør hermed regulativ for jord fire uger før ikrafttræden.

Regulativændringerne implementerer nationale ændringer om gebyropkrævning for håndtering af jordflytningssager og jordflytningsgebyret for private husstande bliver fremadrettet opkrævet som en del af det generelle administrationsgebyr på affaldsområdet. Herudover er regulativet blevet revideret så reguleringen for erhverv og husholdninger er blevet samlet.

Baggrund

Teknik og Miljøudvalget godkendte den 9. juni 2020 at sende regulativ for jord i fire ugers offentlig hørring.

Under høringsperioden fra den 24 juni til 22. juli 2020 er der ikke indkommet nogen høringsvar.

Regulativerne er godkendt af Kommunalbestyrelsen i Sønderborg Kommune den 1. september 2020.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkomne til at kontakte mig.

Erhverv og Affald
Martin Frank Mogensen