logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Information til virksomheder og samarbejdspartnere

Information vedrørende Coronavirus til Sønderborg Kommunes samarbejdspartnere.
Opdateret 25.03.2020

Information til virksomheder

Myndighedernes tiltag i forsøget på at begrænse spredningen af coronavirus (COVID-19) rejser mange spørgsmål fra virksomheder. Du kan som virksomhed få et overblik på de mulige indgange, hvor man kan få hjælp og vejledning som virksomhed.

Sønderborg Kommune følger udviklingen for erhvervsdrivende og virksomheder tæt og opdaterer løbende kommunes hjemmeside og facebookside. Vi håber, at I vil holde jer orienteret her.

I kan altid komme i kontakt med kommunen på tlf. 88 72 64 00.

 

Sønderborg Kommune er på flere områder lukket ned på grund af Coronavirus. Det har selvfølgelig betydning for samarbejdet med vores eksterne samarbejdspartnere. Det medfører, at møder aflyses, at der er ændret adgang til kommunale bygninger, og at aktiviteter og arrangementer aflyses. Det kan også på nogle områder give forlænget sagsbehandlingstid. En stor del af vores rådhusfunktioner er lukket ned, men mange medarbejdere vil kunne træffes på mail og/eller telefon.

Kommunen betaler regninger til private virksomheder før betalingsfristen under Corona-udbruddet

Sønderborg Kommune hjælper de private firmaer ved at betale regningerne så hurtigt som muligt.  Sønderborg Kommune håber at kunne medvirke til, at færre private virksomheder kommer i akutte likviditetsmæssige problemer i denne meget ekstraordinære situation. Vi betaler derfor regningerne så hurtigt som muligt, det gælder både de regninger, der allerede er sendt til kommunen, og de regninger, som i den kommende tid sendes til kommunen.

Sønderborg Kommune betaler normalt regningerne til betalingsfristen.

Du kan kontakte Økonomiservice på okonomiservice@sonderborg.dk eller kontakt afdelingschef Brian Steensbeck Bennetsen på 27 90 57 23, såfremt du har et spørgsmål hertil.