Booking af lokaler og anlæg

Når du skal bruge haller, idrætsanlæg eller mødelokaler, kan du booke lokalerne online. Find linket her på siden.

Selvbetjening

Booking af lokaler og anlæg

Kommunens borgere og foreninger har adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen, via et online bookingsystem. Du kan... Læs mere

Opdateret 03.11.2021

Kommunens borgere og foreninger har adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen via et online bookingsystem, som du kan logge ind på via selvbetjeningsløsningen øverst.

Er du foreningsmedlem, og er din forening godkendt som folkeoplysende forening i Sønderborg Kommune, er den allerede oprettet i bookingsystemet. Brugernavn og password er tilsendt.

Kan jeg booke et lokale som almindelig borger?

Ønsker man som borger at booke en ledig tid i en af kommunens haller, kan dette, mod betaling, ske via portalen. Samme mulighed er der også for de offentlige arealer som torve og pladser til eksempelvis cirkusarrangementer.

Som borger kan du logge ind ved hjælp af dit NemID.

Hvilke regler er der for leje af lokaler?

Kommunale lokaler udlånes og lejes efter gældende regelsæt, som du finder i dokumentboksen nederst på siden. Folkeoplysningsudvalget har endvidere fastsat kriterier for såvel engangs- som sæsontildeling af timer i haller, gymnastiksale, svømmehaller og andre lokaler. Desuden fastsætter Byrådet årligt de takster for leje af kommunale lokaler, der gælder i forbindelse med foreningers brug af kommunale lokaler til kommercielle arrangementer eller lignende, samt til overnatning.

Kan jeg leje en mobilscene?

Kommunen har adgang til en mobilscene. Kontakt afdelingen Kultur, Event, Idræt og Fritid, som også udarbejder en lejekontrakt.

Sønderborg Handel har også en mobilscene, man kan leje.

Da der skal søges byggetilladelse til hvert arrangement mobilscenerne opstilles, er det nødvendigt at ansøge i så god tid som muligt. Pris for leje af mobilscenen varierer afhængig af hvilken model, der vælges. Det er også muligt at leje scenemoduler gennem private firmaer.