logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Hverdagen

Beboerne får støtte og vejledning men er herre i egen lejlighed. Beskæftigelse og fritids tilbud varierer efter ønsker, evner og behov.
Opdateret 25.04.2018

Selv- og medbestemmelse

Vi respekterer at hver enkelt beboer har egne værdier og normer og er herre i eget hus. Vi kan støtte og vejlede dem i alle livets små og store spørgsmål, men i bund og grund er det dem selv, der bestemmer, hvad de vil. 

Aktivering i dagtimerne på hverdage

Alle beboerne på Bosager får som udgangspunkt et tilbud om aktivering på et af kommunens beskyttede værksteder. Beskæftigelses- eller aktivitetstilbuddet tilpasses den enkelte i forhold til omfang, ønsker og interesser. Du kan læse mere om beskæftigelsen ved at klikke her.

Fritid

Når beboerne kommer hjem fra beskæftigelsen har mange brug for at slappe af enten i egen lejlighed eller i fællesrummene.
Vi tilbyder at lave forskellige aktiviteter efter ønske og behov. Det kan være en tur i spabad, komme ud at gå en tur eller tage en tur i byen. Derudover er der tilbud om at deltage i klub hver tirsdag, og nogle går til ridning og svømning.
Vi tager på ferieture, festivaler, koncerter, ud i naturen, m.m. og har et spændende aktivitetsprogram i sommerferien.                  

Maden

Bosager har eget storkøkken, hvor der er ansat en køkkenleder og uddannet køkkenpersonale. Personalet sørger for at der fremstilles varieret kost med udgangspunkt i, hvad de ved, mange beboere kan lide.
Maden gøres klar i storkøkkenet og tilberedes færdig i køkkenerne i de enkelte huse.  
Beboerne oplever således dagens rytme, maden og at tilberedningen giver anledning til meningsfuld kommunikation. Samtidig får beboerne en sanseoplevelse i forbindelse med tilberedningen.

Kostpolitik er under udarbejdelse.

Rengøring af den enkeltes lejlighed

Det er personalets opgave og ansvar at holde lejlighederne rene og ryddelige. I det omfang det er relevant, har vi en forventning om, at beboeren deltager. Der er forskellige normer for, hvordan en lejlighed skal se ud, hvilket vi respekterer.