logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Veterankoordinatoren i Sønderborg Kommune

I Sønderborg Kommune er der ansat en veterankoordinator, som yder hjælp og støtte til tidligere udsendte.
Opdateret 16.01.2019

Veterankoordinatoren giver veteraner og deres pårørende én indgang til kommunen. Veterankoordinatoren hjælper med at skabe kontakt til de rette personer, og kan hjælpe med at skabe overblik over, hvilke tilbud der er.

Veterankoordinator Kim Andersen

Du kan kontakte veterankoordinator Kim Andersen på:
Telefon 27 90 74 99
e-mail kiad@sonderborg.dk

Individuelle løsninger

Mange tidligere udsendte får psykiske problemer og traumer som følge af oplevelser, de har haft under udsendelsen. Veterankoordinatoren tager altid udgangspunkt i veteranen og dennes familie, og planlægger et forløb, der er tilpasset situationen. Veterankoordinatoren vejleder og koordinerer, men sagsbehandler ikke.

Alle, der har været udsendt, og som har følger i form af fysiske eller psykiske mén, problemer i familien, med venner eller på arbejdspladsen kan kontakte veterankoordinatoren og høre mere om, hvilke tilbud og muligheder der er.
Derudover kan pårørende, interne og eksterne fagpersoner, arbejdspladsen m.fl. få hjælp og støtte hos veterankoordinatoren.

Sønderborg Kommune har udarbejdet en folder om Veterankoordinatoren, der nærmere beskriver muligheder og praktiske informationer om ordningen. Du kan også finde vores veteran netværk på Facebook for andre veteraner i Sønderborg Kommune og omegn
 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

 

Har du brug for hjælp til selvbetjening?

Ring til Hotline Syddanmark på

Tlf: 70 20 40 21

Mandag til torsdag kl. 09.00 - 18.00.