COVID - 19 status i Sønderborg Kommune

Billede af coronavirus

Delvis nedlukning af Sønderborg Kommune

Her kan du læse mere om, hvad den delvise nedlukning af Sønderborg Kommune betyder for vores service.

COVID19 smittet

Har du mistanke om- eller er du COVID-19 smittet?

På denne side kan du få information om hjælp og tilbud, hvis du er smittet med COVID-19.

COVID19 vaccine

Vaccination mod COVID-19 virus

Information om COVID-19 vaccination

kriseberedskab

Smittestatus og Sønderborg Kommunes kriseberedskab

Sønderborg Kommunes kriseberedskab er på grund af den seneste udvikling i COVID-19 smitteforholdende blevet genaktiveret.

Besøgsrestriktioner på botilbud mv. i Sønderborg Kommune

Sønderborg Kommune er pålagt at indføre midlertidige besøgsrestriktioner på botilbud mv., hvor der er borgere i risikogruppen for Covid-19.

Sundehedsstyrelsen

Find generelle retningslinjer og forholdsregler på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

På Sundhedsstyrelsen hjemmeside kan du finde råd, vejledning og retningslinjer omkring COVID-19

offentlig transport COVID-19

Påbud og forholdsregler - offentlige områder og offentlig transport

På denne side kan Sønderborg Kommunes borgere holde sig orienteret om krav, påbud og forholdregler ved brug af offentlig transport

akut behov

Akut behov for vejledning for privatskoler og ungdomsuddannelser

Er der konstateret COVID-19 smitte kan du som leder tage direkte kontakt til Sønderborg Kommunes sundhedstjeneste for vejledning

Billede fra et plejecenter

Besøgsrestriktioner på plejecentre i Sønderborg Kommune

Styrelsen for Patientsikkerhed har pålagt Sønderborg Kommune at indføre midlertidige besøgsrestriktioner på plejecentre og kommunale kortidspladser.