logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Branding af din virksomhed gennem Work-Live-Stay

Work-Live-Stay bidrager til bedre vækstbetingelser i Syddanmark og medvirker til, at virksomheder kan tiltrække og fastholde højtuddannede og specialister fra ind- og udland.
Opdateret 21.05.2020

Foreningen Work-Live-Stay Southern Denmark blev i 2012 stiftet med det formål at give bedre vækstbetingelser i Syddanmark ved at højne mulighederne for private og offentlige virksomheder at tiltrække og fastholde højtuddannet arbejdskraft.

Arbejdet er et samarbejde mellem private virksomheder, syddanske kommuner og Region Syddanmark, som står sammen om at skabe vækst i Syddanmark.

Som virksomhed kan man fremgå via hjemmesiden www.work-live-stay.dk og være med til at vise højtuddannede - både jobsøgende og studerende - hvor mange muligheder, der er i vores område. Samtidig kan man brandes som virksomhed, få lettere adgang til netværk og viden og på den måde nemmere få adgang til højtuddannet arbejdskraft, når der skal rekrutteres.

Se også folderen om work-live-stay her.

3 gode grunde til at blive medlem

1. Vær med til at synliggøre de attraktive faglige miljøer, din virksomhed er en del af. 

2. Vær med til at pege på de udfordringer, der skal løses, så det bliver lettere også for din virksomhed at rekruttere højtuddannet arbejdskraft. 

3. Få adgang til netværk og viden, der kan være med til at fastholde dine dygtige medarbejdere, fx netværk om job til ægtefæller.

Læs mere om foreningen, dens opgaver og de mere end 50 medlemmer på www.work-live-stay.dk.

Bestyrelsen

I bestyrelsen for foreningen sidder repræsentanter for ECCO, LEGO, Lodam Electronics, Odense Congress Center, Væksthus Syddanmark, Region Syddanmark, Work in Denmark, Offshore Center Danmark samt kommunerne Sønderborg, Vejle, Esbjerg og Faaborg-Midtfyn.

Kommunaldirektør Tim Hansen er Sønderborg Kommunes repræsentant i bestyrelsen. 

Sønderborg Kommune arbejder sammen med Sønderborg Vækstråd om at udbrede kendskabet til Work-Live-Stay Southern Denmark.