logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Erhvervsgrunde til salg

Vi har en grund til dig og din virksomhed
Opdateret 12.04.2021

I Sønderborg gør vi plads til de store tanker – og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi er drevet af begejstring, især over mulighederne for at skabe et bedre liv ved at koble teknologi og naturvidenskab.

Mange af vores virksomheder udvikler teknologi til grøn energi, som hele verden sukker efter. Mange besøger os for at se, hvordan vi i fællesskab – borgere, institutioner og virksomheder – omstiller os til en bæredygtig, CO2-neutral fremtid.

Syddansk Universitet i Sønderborg er landets mest internationale, og det sætter sit innovative fingeraftryk. Campussen er i tæt samarbejde med erhvervslivet, forskerparker og iværksætterfabrikken. Vores kultur- og videncenter Alsion huser både universitet, koncertsal og forskerpark, og lige på den anden side af sundet realiserer byen den verdenskendte arkitekt Frank Gehrys masterplan ved at forvandle industrihavnen til moderne bygninger med innovative virksomheder, multikulturhus og hotel med waterpark. Det hele bliver et udstillingsvindue for grøn ansvarlighed.

Vi har attraktive erhvervsgrunde til salg – tæt på Sønderborg-motorvejen og Sønderborg Lufthavn.

Vi har plads til dig og din virksomhed i Sønderborg. Klik på et af områderne på kortet og læs mere om de forskellige erhvervsgrunde.

 

Meld dig på vores nyhedsbrev og få seneste nyt

 

Tilmeld dig nyhedsbrev vedr. salg af erhvervsgrunde

* påkrævet