logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Find nye medarbejdere

Læs mere om hvor du finder medarbejdere til netop din virksomhed.
Opdateret 18.03.2019

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at rekruttere den bedst kvalificerede arbejdskraft. Kommunen har dagligt kontakt med jobsøgere fra et hav af brancher, og der kan findes forslag til kandidater indenfor kort tid.

Jobnet.dk – din online jobbank

www.jobnet.dk er Danmarks største online job- og cv-bank, hvor du som virksomhed har gratis adgang til jobsøgere fra hele Danmark. Her kan du lave detaljerede søgninger eller annoncere efter fremtidige medarbejdere.

Du kan starte allerede i dag ved at følge anvisningerne på hjemmesiden, hvor du også finder gode råd i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Workindenmark – udenlandsk arbejdskraft

Hvis den rette kandidat til din virksomhed kan være svær at finde i Danmark, kan du med fordel prøve www.workindenmark.dk, hvor du nemt og hurtigt kan finde udenlandsk arbejdskraft fra hele EU. Her kan du både annoncere eller søge på cv’er og samtidig finde information om reglerne på området.

Andre muligheder

 • AkademikerMatch
  Acmatch.dk er en online database med ledige akademikere. Her kan du som virksomhed gennemse forskellige kandidater, som alle har en akademisk baggrund.
 • Fleksmatch
  Fleksmatch.dk er en online database med ledige fleksjobbere. Med fleksjobordningen kan du som virksomhed få løst de opgaver, der ikke kræver en fuldtidsmedarbejder.
 • Jobbanker og sociale medier
  Der findes et hav af forskellige jobbanker, hvor du kan finde den helt rigtige medarbejder, praktikant eller andet. Foruden Jobnet kan du for eksempel prøve Akademikernes Jobbank, IT-jobbanken, Jobindex, Sydjob eller Ofir. Mange af universiteterne og fagforeningerne har også deres egne jobbanker. Derudover kan du prøve at benytte LinkedIn, som er et fagligt, socialt netværk.
 • Jobmesser
  At tage på en jobmesse kan også være en rigtig god ide. Her kan du både finde kandidater til din virksomhed eller netværke med andre virksomheder. Se en liste over jobmesser her.

Hvis du ansætter en ny medarbejder, som ikke er lokal, kan du med fordel henvise dem til vores Tilflytterservice. Her kan de få den bedste start på deres nye tilværelse uanset nationalitet og uddannelsesbaggrund.