logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Overvægt

Er du overvægtig, og savner du mere energi og overskud i hverdagen? Sundhedscentret kan hjælpe dig med at blive klogere på dine allermest indgroede spisevaner.
Opdateret 01.04.2022

På Sundhedscentret i Sønderborg har du mulighed for at blive klogere på dine vaner og din livsstil. I vores tilbud vil du lære, hvorfor du spiser, når du ikke er sulten, og hvordan du bryder dine allermest indgroede vaner. 

Kontakt en sundhedsvejlederSelvbetjeningslink knap

Vi vil arbejde med emner som: 

  • myter om sundhed
  • at det er helt normalt at spise på følelser
  • måltidsmønstre
  • intuitiv spisning og meget mere.

Vi starter med en samtale, hvor vi afdækker dine behov, ressourcer og motivation. Ud fra samtalen tilrettelægger vi det videre forløb.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan kontakte en af vores sundhedsvejledere via kontaktformularen øverst på siden eller alle hverdage fra kl. 8-9 på 88 72 41 81.

Du har også mulighed for at sende en mail til forebyggelse@sonderborg.dk. Husk at angive navn og telefonnummer, og så vil du blive kontaktet af en sundhedsvejleder.

Findes der et tilbud til overvægtige børn og unge i alderen 3-18 år?

Ja, overvægtsklinikken for børn og unge i alderen 3-18 år tilbyder rådgivning om vægtregulering, spisemønstre, mad- og drikkevarer, søvn og motion af både sundhedsplejersker og kostvejledere for hele familien.

Læs mere om overvægtsklinikken.