logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Multikulturhuset

Multikulturhuset danner rammen om kunst, kultur, oplevelser og indlevelser for folk i alle aldre.
Opdateret 12.12.2019

I Multikulturhuset finder du Sønderjyllands Kunstskole, Deutsche Bücherei Sonderburg, Biblioteket Sønderborg og Café Smag.

Multikulturhuset er smukt placeret på havnefronten i Sønderborg med udsigt til de to broer. Huset blev indviet den 3. november 2017. I Multikulturhuset mødes gammelt og nyt idet Ewers Pakhus er renoveret og integreret i den nye og moderne bygning, der samlet udgør Multikulturhuset.
Multikulturhuset er en del af Frank Gehrys masterplan for havnefronten i Sønderborg. Multikulturhuset er udført af AART architecs og består af en nybygning på 4300 kvm og pakhuset på 1200 kvm. Første spadestik til opførelsen af Multikulturhuset blev taget i foråret 2015 og huset blev indviet i november 2017. Læs mere om masterplanen for havnefronten og byggeprojekterne her

Foruden kunstskole, biblioteker og café byder Multikulturhuset bl.a. på

- et udstillingslokale, hvor der kan opleves moderne kunst, udført af professionelle kunstnere
- fine studiepladser til enkeltpersoner og grupper
- mødelokaler og en sal, der kan bestilles af foreninger, privatpersoner og grupper. Lokalerne må ikke bruges til kommercielle formål eller private fester. Lokalerne kan bookes via webbook.

Multikulturhuset

 

Sønderjyllands Kunstskole

Sønderjyllands Kunstskole afholder dagholdsundervisning, debatforedrag, ugekurser, eftermiddags-, aften- og weekendkurser samt børnebilledskole.
Besøg kunstskolens egen hjemmeside her eller følg kunstskolen på Facebook.

Deutsche Bücherei Sonderburg

Udlåner tysksproget litteratur, musik, film, tidsskrifter m.v. Biblioteket har desuden en kunstsamling, der også kan lånes. Biblioteket betjener børn, unge og voksne – alle kan blive tilmeldt som lånere, og benyttelse af biblioteket koster ikke noget. Personalet taler både tysk og dansk. Biblioteket afholder arrangementer for børn og voksne i årets løb.
Besøg bibliotekets egen hjemmeside her eller læs mere på bibliotekets Facebookside eller blog

Biblioteket Sønderborg

Udlåner litteratur, musik, spil, film, tidsskrifter m.v. for både børn, unge og voksne. Alle kan blive tilmeldt som lånere. Biblioteket har en lang række arrangementer for alle aldre.

Besøg bibliotekets egen hjemmeside her eller følg biblioteket på Facebook eller Instagram

CAFE SMAG - Stedet for din lokale mad

Nyd den fantastiske udsigt over Alssund med friskbrygget kaffe, snacks eller en velsmagende cafémenu lavet af de bedste, lokale råvarer. Caféen byder på gode smagsoplevelser uden kød og fisk. Velkommen til og velbekomme!

Se mere på https://www.cafesmag.com/.