Enkelte selvbetjenings- løsninger vil være midlertidigt ude af drift søndag

Følgende selvbetjeningsløsninger vil midlertidigt være ude af drift søndag den 23. februar fra kl. 9-14:

Adresseforespørgsel | Bopælsattest | Flytning og adresseskift | Flytning og adresseskift til udlandet | Flytning til et andet nordisk land | Moving to Denmark | Navne- og adresse- og markedsføringsbeskyttelse | Sundhedskort (gult sygesikringsbevis) | Sygesikringsgruppe- og lægeskift.

Grundlovsceremoni

To gange om året vedtager Folketinget en ny lov, som tildeler dansk statsborgerskab til nye statsborgere. Hvis du ansøger om statsborgerskab, skal du også deltage i en grundlovsceremoni.

Vi holder næste grundlovsceremoni torsdag den 2. april 2020 fra kl.16.00 til 17.00 i byrådssalen på Sønderborg Rådhus. Du skal tilmelde dig ceremonien senest den 5. marts 2020 ved at give besked via mailadressen borgerservice@sonderborg.dk eller telefonnummer 88 72 51 84.

Klik her for at læse mere om grundlovsceremoni

Sønderborg Kommune mangler aflastningsfamilier

Vi mangler aflastningsfamilier, som bor i Sønderborg Kommune, da vi på nuværende tidspunkt har børn, som vi ikke kan finde familier til.