Velkommen til Jobcenter Sønderborg

I Jobcenter Sønderborg står vi klar til at hjælpe dig, når du fx er blevet ledig, vil ansøge om kontanthjælp eller har spørgsmål.
Opdateret 20.03.2020

OBS!

Grundet Coronavirus-beredskab er Jobcentret lukket. Du kan stadig rette henvendelse via telefon -  man-ons: kl. 8-15. Torsdag: kl. 8-17 og fredag kl. 8-14.

Er du ledig- eller blevet ledig og har spørgsmål - KLIK HER!

Jobcenter Indgang

Har du spørgsmål kan du kontakte Jobcenter Sønderborg telefonisk i vores telefontid eller via sikker post samt ved personlig henvendelse i jobcentrets åbningstid:

Mandag-onsdag kl. 8.00-15.00
Torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00-15.00

Du kan desuden finde mere information på jobnet.dk, hvor du kan melde dig ledig og oprette dit cv.

Klik her for at gå til jobnet.dk

Flere oplysninger om Jobcenter Sønderborg og beskæftigelsesindsatsen findes i vores beskæftigelsespolitik og vores faktaark til borgere, som du finder længere nede på denne side.

Jobsøgning og ledighed under coronavirus - Klik på oversigt og få svar:

Påvirker det min ydelse?

Nej. Du vil fortsat få udbetalt dine ydelser helt, som du plejer.

Skal jeg deltage i mine samtaler på Jobcentret?

Nej, Jobcenter Sønderborg er lukket. Kravet om, at du som ledig skal stå til rådighed og søge job, er suspenderet i den periode vi har lukket på grund af Coronavirus. Det er dog altid en god idé at være aktivt jobsøgende. Hvis du får brug for at tale med din Jobrådgiver eller Jobmentor er telefon 88 72 40 27 åben mellem kl. 08.00 – 15.00 alle hver-dage, samt kl. 08.00 – 17.00 torsdage.

Jeg er i praktik eller løntilskud, hvad betyder det for mig?

Hvis du og virksomheden er enige om at færdiggøre din virksomhedspraktik er dette muligt. Hvis det ikke er tilfældet, bliver dit forløb suspenderet. Hvis du er i job med løn-tilskud skal du som udgangspunkt følge retningslinjerne på din arbejdsplads.

Jeg er tilknyttet kursussted, hvad betyder det for mig?

Personlig fremmøde er suspenderet. Allerede igangværende forløb vil så vidt muligt fortsætte via virtuel/telefonisk kontakt, hjemmeopgaver, fjernundervisning, e-læring mv. Hvis det ikke er muligt, bliver dit forløb suspenderet.

Hvad betyder det for dig, som er blevet ledig?

Du skal ikke møde fysisk op i Jobcentret.

• Er du medlem af en a-kasse og dagpengeberettiget skal du melde dig ledig via jobnet.dk og kontakte din a-kasse.
  • Er du ikke medlem af en a-kasse eller ikke dagpengeberettiget, skal du ansøge om ydel-se på borger.dk. Din ansøgning vil blive behandlet hurtigst muligt. Er du forhindret i at ansøge digitalt, eller har du ikke nem id, kan du kontakte os telefonisk på 88 72 40 27 mellem kl. 08.00 – 15.00 alle hverdage, samt kl. 08.00 – 17.00 torsdage.
  • Såfremt der mangler dokumenter eller andet vedrørende denne ansøgning, vil du blive kontaktet telefonisk eller per brev.