Velkommen til Jobcenter Sønderborg

I Jobcenter Sønderborg står vi klar til at hjælpe dig, når du fx er blevet ledig, vil ansøge om kontanthjælp eller har spørgsmål.
Opdateret 23.07.2020

Er du ledig- eller blevet ledig og har spørgsmål - KLIK HER!

Jobcenter Indgang

Har du spørgsmål kan du kontakte Jobcenter Sønderborg telefonisk i vores telefontid eller via sikker post samt ved personlig henvendelse i jobcentrets åbningstid:

Mandag-onsdag kl. 8.00-15.00
Torsdag kl. 8.00-17.00
Fredag kl. 8.00-15.00

Du kan desuden finde mere information på jobnet.dk, hvor du kan melde dig ledig og oprette dit cv.

Klik her for at gå til jobnet.dk

Flere oplysninger om Jobcenter Sønderborg og beskæftigelsesindsatsen findes i vores beskæftigelsespolitik og vores faktaark til borgere, som du finder længere nede på denne side.

Jobsøgning og ledighed under coronavirus - Klik på oversigt og få svar:

Påvirker det min ydelse?

Nej. Du vil fortsat få udbetalt dine ydelser helt, som du plejer.

Skal jeg deltage i mine samtaler på Jobcentret?

Ja, det skal du. Dog skal du med din jobrådgiver aftale nærmere omkring mødeformen. Er det telefonisk, via Skype eller ved fysisk fremmøde i Jobcentret I skal følge op.
Du skal som ledig stå til rådighed og være aktivt jobsøgende. Hvis du har brug for at tale med din jobrådgiver eller jobmentor er telefon 88 72 40 27 åben mellem kl. 08.00 – 15.00 alle hver-dage, samt kl. 08.00 – 17.00 torsdage.

Jeg er i praktik eller løntilskud, hvad betyder det for mig?

Som ledig skal du deltage aktivt og står til rådighed. Du skal fortsætte i din praktik eller dit løntilskud, indtil andet aftales med din Jobrådgiver. Du skal som udgangspunkt følge retningslinjerne i din praktik eller på din arbejdsplads.

Jeg er tilknyttet kursussted, hvad betyder det for mig?

Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Det betyder, du skal møde op på dit kursussted, indtil andet aftales med din jobrådgiver.

Hvad betyder det for dig, som er blevet ledig?

• Er du medlem af en a-kasse og dagpengeberettiget skal du melde dig ledig via jobnet.dk og kontakte din a-kasse.
  • Er du ikke medlem af en a-kasse eller ikke dagpengeberettiget, skal du ansøge om ydel-se på borger.dk. Din ansøgning vil blive behandlet hurtigst muligt. Er du forhindret i at ansøge digitalt, eller har du ikke nem id, kan du kontakte os telefonisk på 88 72 40 27 mellem kl. 08.00 – 15.00 alle hverdage, samt kl. 08.00 – 17.00 torsdage.
  • Såfremt der mangler dokumenter eller andet vedrørende denne ansøgning, vil du blive kontaktet telefonisk eller per brev.