logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Integrationsrådet inviterer til suppleringsvalg

Integrationsrådet i Sønderborg Kommune mangler to medlemmer. Kunne du tænke dig at være med eller bare høre mere om, hvad Integrationsrådet arbejder med, kan du møde op torsdag den 3. september kl. 17 i Multikulturhuset, Sønderborg.
Opdateret 03.09.2020

Integrationsrådets vigtigste opgave er at rådgive Byrådet i Sønderborg Kommune om integration, så integrationsindsatsen øger den etniske ligestilling i kommunen.

Man kan blive valgt til Integrationsrådet som repræsentant for indvandrere og deres efterkommere, hvis man

  • er fyldt 18 år
  • kan læse og tale dansk
  • har bopæl i Sønderborg Kommune
  • ikke kommer fra EU-lande eller Norge, og
  • har en ren straffeattest.

Formanden for Integrationsrådet, Desalegn Tufa, opfordrer alle interesserede til at møde op:

  • Hvis du interesserer dig for integration i Sønderborg Kommune, er muligheden nu åben for at få indflydelse via Integrationsrådet. Vi mangler to medlemmer. Det er vigtigt, at Integrationsrådet har så bred en repræsentation af de mennesker, der bor i kommunen, så jeg vil opfordre interesserede i at møde op. Igennem mit arbejde i Integrationsrådet har jeg fået øjnene op for, at rådet gør en positiv forskel for integrationen. Jeg oplever, at politikere og forvaltning lytter til de råd, der kommer fra rådet. Vi rådgiver om alt lige fra forhold, der har indflydelse på dine børns hverdag i skoler og daginstitutioner og til voksnes hverdag, siger han og håber på at se mange interesserede til suppleringsvalgmødet torsdag den 3. september.

Valgmødet foregår torsdag den 3. september kl. 17 i den store sal på Multikulturhuset, Nørre Havnegade 15 i Sønderborg.

Spørgsmål vedr. Integrationsrådet og dets arbejde kan stiles til formand for Integrationsrådet, Desalegn Tufa, på 2desalegnt@gmail.com

Integration