logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Sandmarken 3, Nybøl

Nu udbydes stor og attraktiv ejendom i form af Nybøls gamle børnehave, Sandmarken 3 til salg.
Opdateret 01.07.2019

Sandmarken 3, Nybøl

Om Sandmarken 3, Nybøl, 6400 Sønderborg

Stor og attraktiv ejendom med masser af plads beliggende for enden af Sandmarken. Fra ejendommen er der en fantastisk udsigt til åbne marker og til det smukke dalstrøg ved Bredbækken. Ejendommen ligger i et attraktivt villakvarter og byder på masser af muligheder.

Bygningen er på 448 m2 og grundene er på i alt 3.629 m2.

De mange kvadratmeter på både ejendom som grund, åbner op for et utal af muligheder i forhold til anvendelse. Ejendommen kan fx laves om til bofællesskab, senior bofællesskab eller bruges til liberalt erhverv.

Om Nybøl

Nybøl er lig med attraktiv beliggenhed med nem adgang til den jyske motorvej og kun få minutters kørsel til Sønderborg.

Nybøl er trafiksikker og tæt på alt og alligevel ligger Nybøl midt i naturen. I Nybøl sidder man ikke på hænderne, men skaber fremtiden ved at løfte i flok. Det fælles lokalråd har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om blandt andet at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Nybøls centrum byder på dagligvarebutik, bageri, café, damefrisør og Nybøl Grill. I den bynære Nøffelskov er der stier og shelterplads. Området har sin egen idrætsforening med yoga, håndbold, idrætsuge, fællesspisning og meget mere. Nybøl byder desuden på eget børneunivers fra 0-6 år og skole fra 0.- 6. klasse.

Afgiv dit bud

Hvis du er interesseret i ejendommen Sandmarken 3, Nybøl så udfyld tilbudsblanketten i underskrevet form og med angivelse af overtagelsesdato. Blanketten finder du under 'Dokumenter' længere nede på siden. Blanketten sendes til nybolbornehave@sonderborg.dk. Bud på andre mailadresser vil blive afvist.

Du kan booke en fremvisning via mail: Ejendomskontoret@sonderborg.dk eller via telefon: 88 72 40 72.

Ændringer til udstykningen

Tilføjet dato Ændring
14. juni 2019

Vi gør opmærksom på, at den hvide pavillon ikke indgår i salget da den ikke er nagelfast.

LER dokumenter