Aktuelt i Sønderborg Kommune

Herunder kan du se de seneste nyheder og pressemeddelelser fra Sønderborg Kommune.

RSS logo Du kan hente nyheder via RSS her

Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

møbius

Efter en større renovering af arealet ved krydset Dybbølgade-Aabenraavej er også Möbius-skulpturen på anlægget blevet renoveret. Det markeres på onsdag, hvor også kunstneren er til stede.

Mange borgere har sikkert undret sig over, at der pludselig ligger en lang stribe sort asfalt i midten af gågaden på den del, der ellers lige har fået ny flot granitbelægning i begge sider.

se det nye byrås

Se det nye byråd pr. 1. januar 2018

Fintællingen af de kommunale stemmer er i den afsluttende fase, og valgbestyrelsen samles klokken 17 for at godkende resultatet.

Så er vi klar med det endelige valgresultat i Sønderborg Kommune.

Det er noget højere end ved valget i 2013, hvor den var 74,14. Hørup havde den højeste stemmeprocent på 81,16. Den laveste stemmeprocent finder vi i Sønderskov med 68,41.

Så har klokken passeret 17, og vi er nu klar med stemmeprocenterne fra alle 17 valgsteder i Sønderborg Kommune.

julemarked gråsten

Også i år åbner Væksthuset i samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen dørene for julehyggen i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten. Årets julemarked holdes den 1. og 2. december kl. 10-17 begge dage.

åben skole guderup

Skolen i Guderup har læringsuge i denne uge og holder torsdag kl. 14-18 åbent hus, hvor alle inviteres ind for at se, hvad der arbejdes med i klasserne og hvordan.

Det svarer til en gennemsnitlig stemmeprocent på 18,30 ved kommunalvalget her kl. 11. I 2013 var stemmeprocenten på 15,9 og i 2009 var den 13,8.