Samlet byråd indgår budgetaftale for 2019

Et samlet Byråd har sat underskrifter på aftalen om Sønderborg Kommunes budget for 2019. Dermed er det lykkedes at samle alle fem partier om ét fælles budget.
Opdateret 05.10.2018

Det er lykkedes at forhandle et budget med støtte fra alle partier i Byrådet. Det er første gang Byrådet har forhandlet budget i den brede såkaldt tekniske konstituering, hvor alle partier er med. Konstitueringen bygger på et fælles opgaveansvar på tværs af partier og lister, som er gået igen i budgetforhandlingerne, fortæller Borgmester Erik Lauritzen:

- Vi har hele vejen igennem haft en god dialog mellem partierne. Vi har selvfølgelig forhandlet om tingene, men der har hele tiden været enighed om de overordnede retninger. Nu har vi et budget med opbakning fra alle, som både holder økonomien i balance og giver plads til udvikling.

Budgettet blev endeligt vedtaget på Byrådsmødet den 3. oktober.

Se Sønderborg Kommunes budgetoversigtsside, som løbende vil blive opdateret, når budgetaftalen er endeligt vedtaget - HER