Forslag til lokalplan for Erhvervsområde Sønderborg Nord

20.05.2019 -- Tim Heuschkel

Sønderborg Byråd har den 7. maj 2019 besluttet at offentliggøre forslag til lokalplan nr. 4.9-4 R1 for Erhvervsområde Sønderborg Nord. Samtidig er en miljøscreening for området vedtaget.

Formålet med lokalplanen er er at ændre anvendelsesbestemmelserne for den nuværende lokalplan og lokalplantillæg, der gælder for erhvervsområdet. Derudover har lokalplanen til formål at samle bestemmelserne i den nuværende lokalplan og tillægget til denne.

Forslag til lokalplan for hotel, restaurant, kontorer og offentlige formål på Kasernen i Sønderborg

09.05.2019 -- Tim Heuschkel

Sønderborg Byråd har den 7. maj 2019 besluttet at offentliggøre forslag til lokalplan nr. 4.2-20 for hotel, restaurant, kontorer og offentlige formål på Kasernen i Sønderborg. Samtidig er en miljøscreening for området vedtaget.

Formålet med lokalplanen er at muliggøre nye anvendelser af kasernebygningerne så området kan få nyt liv, samt at sikre de bevaringsværdige bygninger for eftertiden.

Forslag til lokalplan for tæt-lav boliger ved Pytgade i Vollerup

09.05.2019 -- Tim Heuschkel

Sønderborg Byråd har den 7. maj 2019 besluttet at offentliggøre forslag til lokalplan nr. 4.7-3 for tæt-lav boliger ved Pytgade, Vollerup. Samtidig er en miljøscreening for området vedtaget.

Formålet med lokalplanen er at give mulighed for opførelse af tæt-lav-boliger på et ellers tilgroet og ubenyttet areal centralt i Vollerup by. Lokalplanen giver mulighed for, at boligerne kan opføres i to etager med en bygningshøjde på op til 8,5 meter og en maksimal bebyggelsesprocent på 40.

Vedtaget lokalplan for hotel, restaurant og bolig på Lille Rådhusgade i Sønderborg

03.04.2019 -- Tim Heuschkel

Sønderborg Byråd har den 27. marts 2019 vedtaget lokalplan nr. 4.1-8 for hotel, restaurant og bolig på Lille Rådhusgade i Sønderborg med tilhørende kommuneplantillæg nr. 11 endeligt.

Formålet med lokalplanen er muliggøre en udvidelse af eksisterende hotel Bella Italia.

Bemærkninger til lokalplanen har ikke medført ændringer.

Offentlig høring af forslag til lokalplan og kommuneplantillæg med miljøvurdering af planerne og projektet samt udkast til tilladelse for biogasanlæg ved Kværs

19.03.2019 -- Tim Heuschkel

Teknik- og Miljøudvalget har den 5. marts 2019 besluttet at offentliggøre forslag til lokalplan nr. 7.4-3 for Biogasanlæg ved Kværs samt tilhørende kommuneplantillæg nr. 15 til Sønderborg Kommuneplan 2017-2029. Planforslaget ledsages af en samlet miljørapport for det konkrete projekt samt for plangrundlaget for et biogasanlæg ved Kværs.

Vedtaget bevarende lokalplan for Skovgade 5, Egernsund

04.03.2019 -- Tim Heuschkel

Sønderborg Byråd har den 27. februar 2019 vedtaget lokalplan nr. 6.2-3 for Skovgade 5, Egernsund endeligt.

Formålet med lokalplanen er at bevare eksisterende bevaringsværdig bebyggelse mod nedrivning, hvor fremtidig istandsættelse og ombygning vil ske under hensyntagen til bygningens oprindelige arkitektur og stilhistoriske byggeskik.