Nedrivningsanmeldelse for Grønnekærvej 1, Dybbøl, 6400 Sønderborg

17.03.2020 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af en bevaringsværdig bygning på ejendommen Grønnekærvej 1, Dybbøl, 6400 Sønderborg.

Bygningen står registreret med en bevaringsværdi på 3 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4 - 6 ugers offentlig høring.

Nedrivningsanmeldelse for Elstrup Overby 1, Elstrup, Nordborg

26.02.2020 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af to bevaringsværdige bygninger på adressen Elstrup Overby 1, Elstrup, Nordborg. Bygningerne står registreret med bevaringsværdier på hhv. 3 og 4 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4-6 ugers offentlig høring.

Høring vedr. ansøgning om dispensation til nedrivning af Perlegade 21, 21A og 21B samt Jernbanegade 31, Sønderborg

26.02.2020 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af den bevaringsværdige bebyggelse på adressen Perlegade 21, 21A og 21B samt Jernbanegade 31, Sønderborg. Bygningerne står registreret med høj bevaringsværdi ifølge Sønderborg Kommuneatlas og er omfattet af nedrivningsforbud jf. 0-0112 Temalokalplan for skilte og facader, hvilket betyder, at nedrivningen kræver dispensation. På baggrund af sagens særlige karakter sender Sønderborg Kommune dispensationsansøgningen i 4 ugers offentlig høring.

Nedrivningsanmeldelse for Kobberholmvej 56, Adsbøl, 6300 Gråsten

06.02.2020 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af to bevaringsværdige bygninger på adressen Kobberholmvej 56, Adsbøl, 6300 Gråsten.

Bygningerne står registreret med bevaringsværdier på 4 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4 ugers offentlig høring.

Nedrivningsanmeldelse for Stien 2, 6310 Broager

09.09.2019 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af et bevaringsværdigt byhus på ejendommen Stien 2, 6310 Broager.

Bygningen står registreret med en bevaringsværdi på 4 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4 - 6 ugers offentlig høring. Foruden boligen søges om nedrivning af et mindre udhus på ejendommen, der findes mod bygningens sydvendte facade.

Nedrivningsanmeldelse for Brillevej 9, 6320 Egernsund

28.08.2019 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af en bevaringsværdig enfamiliesbolig på ejendommen Brillevej 9, 6320 Egernsund.

Bygningen står registreret med en bevaringsværdi på 4 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4 - 6 ugers offentlig høring. Foruden boligen søges om nedrivning af et mindre udhus på ejendommen.

Nedrivningsanmeldelse for Ulkebøldam 9, Sønderborg

21.06.2019 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af 3 bevaringsværdig bygning på ejendommen Ulkebøldam 9, 6400 Sønderborg.

Bygningerne står registreret med bevaringsværdier på 4 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4 - 6 ugers offentlig høring.

Nedrivningsanmeldelse for Egen Møllevej 3, Egen, Nordborg

21.06.2019 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af en bevaringsværdig bygning på ejendommen Egen Møllevej 3, Egen, 6430 Nordborg.

Nedrivningsanmeldelse for Mommarkvej 13 og 13a, Sønderborg

21.06.2019 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af 2 bevaringsværdig bygning på ejendommen Mommarkvej 13 og 13a, Vollerup, 6400 Sønderborg.

Bygningerne står registreret med en bevaringsværdi på 4 ifølge SAVE-skalaen og er således omfattet af Lov om bygningsfredning og bevaring af bygninger og bymiljøer. Nedrivningsanmeldelsen skal derfor i 4 - 6 ugers offentlig høring.

Nedrivningsanmeldelse for Langbrogade 16, 6400 Sønderborg

21.06.2019 -- lbfe@sonderborg.dk

Sønderborg Kommune har modtaget en ansøgning om tilladelse til nedrivning af en bevaringsværdig bygning på ejendommen Langbrogade 16, 6400 Sønderborg.