logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Vores Tour Pulje

Sønderborg Kommune tæller ned til Tour de France 2022. Du kan søge støtte til dit arrangement i forbindelse med 100-dages programmet, som starter den 23. marts 2022.
Opdateret 29.09.2021

Sønderborg Kommune tæller ned til Tour de France 2022. Den 23. marts 2022 er der 100 dage til, at verdens største cykelløb kommer til Danmark. Det kalder vi for 100-dages programmet.

Det bliver et stort program med noget for alle, som kræver mange gode idéer. Sidder du med en af dem, så kan du søge støtte til dit arrangement. Vores Tour Pulje ønsker nemlig at støtte lokale initiativer.

Passer dit arrangement til det? Måske er det noget med oplevelser og aktiviteter, med kultur og idræt, fokus på cyklisme, fransk kultur, lokalkultur, madkultur, bæredygtighed eller måske noget helt ottende?

Om Vores Tour puljen

Puljen er på 150.000 kr. Der kan søges om 5.000 kr. eller 10.000 kr. alt efter arrangementets størrelse.

Ansøgningsfristen er fredag den 15. november 2021. Du får svar senest den 29. november 2021.

Det skal du have med i din ansøgning

Ansøg om støtte fra Vores Tour Pulje her: www.sonderborg.dk/vores-tour-pulje. Puljen støtter aktiviteter, der gennemføres i tidsrummet 23. marts til 3. juli 2022. Arrangementet skal foregå i Sønderborg Kommune.

Forudsætninger for at få støtte

Vi fokuserer på, at dit arrangement understøtter en eller flere af disse punkter:

  • cyklisme
  • fransk kultur – gerne i samspil med lokal/sønderjysk kultur
  • bidrager til fysisk og/eller mental sundhed hos borgere og turister i Sønderborg Kommune
  • understøtter eksisterende fællesskaber eller skaber nye
  • gennemføres på en bæredygtig måde med henblik på at gøre Sønderborg til Verdens Grønneste Målby

Det er dog et krav, at du som arrangør har egenfinansiering i arrangementet, og at arrangementet som udgangspunkt er offentlig for alle. De enkelte ansøgninger vil indgå i en samlet vurdering for at kunne tilgodese alle målgrupper og sikrer en geografisk spredning i kommunen.

Udbetaling

Udbetalingen sker umiddelbart efter tilsagn om støtte i oktober. Gennemføres aktiviteten ikke, skal midlerne betales tilbage.

Kommunikation

Aktiviteten kommer med i kommunens promovering af 100-dages programmet. Du skal selv bidrage til at markedsføre dit arrangement. Som minimum skal du oprette din aktivitet på www.sonderborg.
dk/begivenheder
.

Evaluering

Efter overstået arrangement skal du lave en kort evaluering. Link til et evalueringsskema udsendes sammen med tilsagn om støtte.

Kontakt

Tanja Zeba Horst
tzeb@sonderborg.dk
2790 5528