Indskrivning i skole og SFO

Det år dit barn fylder 6 år skal barnet skrives op til skole. Skoleindskrivning foregår altid i januar måned. Tilmelding til SFO og SFO-klub er åben hele året.
Opdateret 10.10.2018

Selvbetjening

Skoleindskrivning skal gøres online

Hvis du er forældre til et barn, der fylder 6 år i 2019, skal dit barn skrives op til skole i januar måned. Dette gælder for alle børn, uanset om de skal gå i kommunal folkeskole, fri- og privatskole eller, hvis du ansøger om at udsætte skolestarten til næste år. Du vil modtage brev i e-boks, hvorefter du skal skrive dit barn ind digitalt i perioden 14. januar – 31. januar 2019.

Du skal bruge din NemID, når du skal indskrive dit barn.

Indskrivning

Dit barn er undervisningspligtig i det kalenderår, hvor det fylder 6 år. Indskrivningen omfatter alle børn, uanset om de skal gå i kommunal folkeskole, fri- og privatskole. I 2019 sker indskrivningen fra den 14. januar til og med den 31. januar 2019. Brug det øverste link i selvbetjeningsboksen her over - du skal brug NemID.

Hvis du skal skrive dit barn op til sfo eller sfo-klub, så brug det nederste link i selvbetjeningsboksen - du skal brug NemID. Udmeldelse sker samme sted.

Du skal også skrive dit barn op til skolefritidsordning (SFO) - dette kan du gøre løbende ved hjælp af selvbetjeningsløsningen her. (Du skal bruge NemID).

oplaeg_pylon_ad_indskrivning_side_1_ny.png

Tidlig skolestart

Børn, der fylder 5 år inden 1. oktober, kan blive indskrevet til skolernes børnehaveklasse. Kontakt Mona Gottschalk Andersen, Børn, Uddannelse og Sundhed på tlf. 88 72 52 63 for vejledning.

Frit skolevalg

Dit barn hører til en bestemt skole - distriktsskolen - alt efter, hvor barnet bor. Dit barn har altid krav på at få en plads på distriktsskolen, men der er principielt frit skolevalg. Det betyder at du som forældre også har mulighed for at få dit barn optaget på en anden skole end distriktsskolen, hvis der er plads på den ønskede skole.

Tyske skoler

De tyske skoler i kommunen har særlige indskrivningstider - tiderne for indskrivning kan du finde herunder i vedhæftede dokumenter.