Booking af lokaler og anlæg

Når du skal bruge haller, idrætsanlæg eller mødelokaler, kan du booke lokalerne online. Find linket her på siden.
Ansvarlig Kasper Christensen
Opdateret 24.11.2017

Selvbetjening

Booking af lokaler og anlæg

Kommunens borgere og foreninger har adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen, via et online bookingsystem. Du kan... Læs mere

Online booking

Bookingsystemet skal være med til at gøre det nemmere for borgere og foreninger i kommunen, der ønsker at gøre brug af kommunens lokaler og lokaliteter.
Systemet er derfor bygget op på en nem og overskuelig måde, så alle kan anvende det. Find en vejledning til bookingsystemet nederst på siden.

Foreninger er oprettet

Er du foreningsmedlem, og er din forening godkendt som folkeoplysende forening i Sønderborg Kommune, er den allerede oprettet i bookingsystemet. Brugernavn og password er tilsendt.

Borgere kan også booke

Ønsker man som borger at booke en ledig tid i en af kommunens haller, kan dette, mod betaling, ske via den nye portal. Samme mulighed er der også for de offentlige arealer som torve og pladser til eksempelvis cirkusarrangementer.

Som borger skal du blot have et log in til dette. Dette opretter man selv på forsiden af bookingsiden under ny bruger.

Anvisningsregler, takster og kriterier for lokaletildeling

Kommunale lokaler udlånes og lejes efter gældende regelsæt, som du finder i dokumentboksen nederst på siden. Folkeoplysningsudvalget har endvidere fastsat kriterier for såvel engangs- som sæsontildeling af timer i haller, gymnastiksale, svømmehaller og andre lokaler. Desuden fastsætter Byrådet årligt de takster for leje af kommunale lokaler, der gælder i forbindelse med foreningers brug af kommunale lokaler til kommercielle arrangementer eller lignende, samt til overnatning.