Forslag til nedlæggelse af fodgængerfelter

Ansvarlig Pia Duus Møhl
Opdateret 13.03.2017

Sønderborg Kommune, Projekt og Anlæg ønsker, at kommunes fodgængerfelter lever op til gældende lovgivning og yder størst mulig sikkerhed for de bløde trafikanter.

Projekt & Anlæg har gennemgået alle fritliggende fodgængerfelter i kommunen, og foreslår at 23 fodgængerfelter nedlægges. Inden der træffes endelig beslutning om nedlæggelse af fodgængerfelterne, får borgerne mulighed for at indgive oplysninger, om brugen af det enkelte felt. Dette er for at sikre, at der ikke nedlægges fodgængerfelter, der uden forvaltningens viden blive benyttet af mange.

Henvendelser vedrørende høringen skal sendes til emailadressen: fodgaengerfelter@sonderborg.dk eller til

Sønderborg Kommune
Projekt og Anlæg
Att.: Pia Duus Møhl
Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg

Høringsperioden er fra d. 13. Marts til 9. April, hvorefter Teknik og Miljøudvalget vil gennemgå alle henvendelserne, inden den endelige beslutning træffes.