Booking af lokaler og anlæg

Når du skal bruge haller, idrætsanlæg eller mødelokaler, kan du booke lokalerne online. Du kan også søge om tilladelse til midlertidig overnatning.

Kommunens borgere og foreninger har adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen via et online bookingsystem, som du kan logge ind på via selvbetjeningsløsningen øverst.

Er du foreningsmedlem, og er din forening godkendt som folkeoplysende forening i Sønderborg Kommune, er den allerede oprettet i bookingsystemet. Brugernavn og password er tilsendt.

Kan jeg booke et lokale som almindelig borger?

Ønsker man som borger at booke en ledig tid i en af kommunens haller, kan dette, mod betaling, ske via portalen. Samme mulighed er der også for de offentlige arealer som torve og pladser til eksempelvis cirkusarrangementer.

Som borger kan du logge ind ved hjælp af dit NemID.

Hvilke regler er der for leje af lokaler?

Kommunale lokaler udlånes og lejes efter gældende regelsæt

Folkeoplysningsudvalget har endvidere fastsat kriterier for såvel engangs- som sæsontildeling af timer i haller, gymnastiksale, svømmehaller og andre lokaler.

Desuden fastsætter Byrådet årligt de takster for leje af kommunale lokaler, der gælder i forbindelse med foreningers brug af kommunale lokaler til kommercielle arrangementer eller lignende, samt til overnatning.

Skal jeg have tilladelse til midlertidig overnatning på fx skole, halo, institution eller lignende?

Bygninger, som ikke er indrettet til overnatning, kan i kortere tidsrum anvendes som indkvartering efter bestemte regler.

Eksempler ville være overnatning af større eller mindre grupper på skoler, i børnehaver, haller eller institutioner.

Søg om tilladelse til midlertidig overnatning via linket øverst på siden.

Hvis du ønsker midlertidig overnatning, skal du huske at søge om brug/leje af lokaler hos den skole, hal, institution etc. du ønsker at overnatte på.

Kontakt os

Kultur, Idræt og Fritid
Rådhustorvet 10
6400  Sønderborg