Overvægt

Savner du mere balance i din hverdag i forhold til mad, krop og mental sundhed? Ønsker du at blive klogere på dine allermest indgroede spisevaner?

På forløbet har du mulighed for at blive klogere på dine vaner og din livsstil. Du vil lære hvorfor du spiser, når du ikke er sulten, og hvordan du bryder dine allermest indgroede spisevaner.

Vi vil arbejde med emner som: 
•    myter om sundhed
•    at det er helt normalt at spise på følelser
•    måltidsmønstre
•    intuitiv spisning og meget mere.

Vi starter med en afklarende samtale, hvor vi sammen afdækker dine behov, ressourcer og motivation. Ud fra samtalen tilrettelægger vi det videre forløb.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan kontakte en af vores sundhedsvejledere via kontaktformularen øverst på siden eller alle hverdage fra kl. 8-9 på +45 88 72 41 81.

Du har også mulighed for at sende en mail til forebyggelse@sonderborg.dk. Husk at angive navn og telefonnummer, og så vil du blive kontaktet af en sundhedsvejleder.

Findes der forløb for børn og unge i alderen 3-18 år med udfordringer i forhold til overvægt?

”Vægt i balance – mad, krop og mental sundhed” tilbydes også til børn og unge i alderen 3-18 år.

Forløbet tilrettelægges med udgangspunkt i hele familiens livssituation og starter med en afklarende samtale med en sundhedsvejleder.  Herefter tilrettelægges det videre forløb ud fra familiens behov, ressourcer og motivation. 
Forløbet foregår i et samarbejde med Sundhedsplejen. 

Udfyld formularen og bliv kontaktet for at høre mere.

Image
overvægt og glæde

Kontakt os

Sundhedscentret - Forebyggelsesenheden
Grundtvigs Allé 150
6400 Sønderborg

Telefontider:

Mandag - fredag: 08.00 - 09.00