Overvægt

Er du overvægtig, og savner du mere energi og overskud i hverdagen? Sundhedscentret kan hjælpe dig med at blive klogere på dine allermest indgroede spisevaner.

På Sundhedscentret i Sønderborg har du mulighed for at blive klogere på dine vaner og din livsstil. I vores tilbud vil du lære, hvorfor du spiser, når du ikke er sulten, og hvordan du bryder dine allermest indgroede vaner. 

Vi vil arbejde med emner som: 

  • myter om sundhed
  • at det er helt normalt at spise på følelser
  • måltidsmønstre
  • intuitiv spisning og meget mere.

Vi starter med en samtale, hvor vi afdækker dine behov, ressourcer og motivation. Ud fra samtalen tilrettelægger vi det videre forløb.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du kan kontakte en af vores sundhedsvejledere via kontaktformularen øverst på siden eller alle hverdage fra kl. 8-9 på +45 88 72 41 81.

Du har også mulighed for at sende en mail til forebyggelse@sonderborg.dk. Husk at angive navn og telefonnummer, og så vil du blive kontaktet af en sundhedsvejleder.

Findes der et tilbud til overvægtige børn og unge i alderen 3-18 år?

Ja, overvægtsklinikken for børn og unge i alderen 3-18 år tilbyder rådgivning om vægtregulering, spisemønstre, mad- og drikkevarer, søvn og motion af både sundhedsplejersker og kostvejledere for hele familien.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af overvægtsklinikken for at høre mere.

Kontakt os

Sundhedscentret - Forebyggelsesenheden
Grundtvigs Allé 150
6400 Sønderborg

Telefontider:

Mandag - fredag: 08.00 - 09.00