logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Spiseforstyrrelse

Er du diagnosticeret med en spiseforstyrrelse, kan du modtage specialiseret hjælp og støtte til at arbejde dig ud af, eller kontrollere/leve med din spiseforstyrrelse.
Opdateret 30.06.2020

Hvem er vi?

Vi er et specialiseret rehabiliteringstilbud til borgere med spiseforstyrrelse i Sønderborg Kommune og arbejder blandt andet ud fra Socialstyrelsens Nationale Retningslinjer for rehabilitering til borgere med spiseforstyrrelse.

Hvad kan du få hjælp til?

Vi tilbyder i teamet individuelt tilpasset støtte i dag- og aftentimer, og arbejder ud fra tanken om at med hjælp fra os og et aktivt netværk omkring dig, får du de bedste forudsætninger i kampen mod din spiseforstyrrelse.

Vi tror på at støtte i eget hjem, tæt på dit levede liv, kan være en god hjælp til dig til at nå de mål, du vil nå med hensyn til din spiseforstyrrelse.

Sådan foregår et forløb

Alle forløb indledes med et introduktionsforløb, hvor rammen for din rehabilitering fastlægges ud fra dit funktionsniveau og dine ønsker for det liv, du gerne vil leve. Vi fastsætter i fællesskab de mål, der skal være omdrejningspunktet for vores støtte til dig.

Mad og vægt er vigtige – men ikke vigtigere end job og uddannelse, dit sociale liv, dine fritidsaktiviteter, dine psykologiske og generelle dagligdags kompetencer.

Hvem skal jeg tage fat på?

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så ring eller skriv venligst til os via kontaktboksen.