logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Rådgivning til pårørende

Er du pårørende til en misbruger? Så har vi flere gratis og anonyme tilbud til dig, der er tæt på et menneske med et problematisk forbrug af rusmidler.
Opdateret 25.04.2020

Problemer med rusmidler påvirker omgivelserne. Som pårørende kan du have brug for rådgivning eller støtte omkring problemet. Derfor har vi en lang række gratis og anonyme tilbud til dig, der er tæt på et menneske med et problematisk forbrug af rusmidler.   

Du er pårørende, hvad enten du er partner, kæreste, barn, forældre, ven, nabo, barndomsven, tillidsmand, arbejdsgiver eller på anden måde har en relation til et menneske med afhængighed. Du er også pårørende, hvis dit samliv med personen er ophørt.

Som pårørende kan du altid få gratis rådgivning om, hvad du kan gøre i den aktuelle situation.Stemningsbillede

Gruppeforløb og individuelle samtaler

Hvis du har en tættere relation, fx som partner, kæreste, barn af eller forældre til en med afhængighed, så har du mulighed for at deltage i en gruppe.

Vores tilbud består bl.a. af:

  • Grupper for voksne pårørende, herunder voksne børn af forældre med rusmiddelproblemer.
  • Børne- og ungegrupper (Link til TUBA.dk).
  • Par- og familiesamtaler.
  • Tilbud til forældre af et ungt menneske.

Andre tilbud til alle typer pårørende

Udover tilbud til dig som pårørende, har vi også en række tilbud, hvor du kan være det første kontaktled mellem os og et menneske, som har brug for hjælp, fx vores gadesygeplejersker, som kan hjælpe særligt udsatte mennesker.

Hvis du er i tvivl om noget eller har brug for råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os anonymt på 88 72 44 85.