logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Indkøbs- og udbudspolitik

Ønsker du at handle med Sønderborg Kommune? Her kan du læse kommunens indkøbs- og udbudspolitik.
Opdateret 15.02.2021

Indkøbs- og udbudspolitikken i Sønderborg Kommune

Indkøbs- og udbudspolitikken er gældende for alle Sønderborg Kommunes arbejdspladser, herunder de selvejende institutioner, der har indgået driftsaftaler. 

Indkøbs- og udbudspolitik skal sikre, at Sønderborg Kommune tager konkret stilling til former for konkurrenceudsættelse i udbudsarbejdet.

Udbud i Sønderborg Kommune skal understøtte

  • effektivitet i form af fordelagtige priser, høj kvalitet og stor leveringssikkerhed
  • bæredygtighed
  • det lokale erhvervsliv

Se vores indkøbs- og udbudspolitik

Der er to afdelinger i kommunen, der håndterer udbud og indkøbsaftaler - dette for at sikre, at det er medarbejdere med relevant faglig viden, der står for udbud på det pågældende område. Udbuddene deles således op på bygge- og anlægsopgaver og øvrige varer og tjenesteydelser. For begge afdelinger gælder, at de er underlagt den lovgivning, der gælder for udbud i det offentlige.

Udbudsplaner

Hvert år i november/december offentliggøres Sønderborg Kommunes udbudsplan for det kommende år på kommunens hjemmeside. Det gælder både udbud af varer og tjenesteydelser samt udbud på bygge- og anlægsområdet. Virksomheder er altid velkomne til at henvende sig vedr. spørgsmål eller input til de forskellige udbud på udbudsplanen. Ved spørgsmål til udbud - både vedr. varer og tjenesteydelser samt bygge- og anlægsopgaver - kan man henvende via mail: udbud@sonderborg.dk.