logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

Valgfrie ydelser - Bosager

Frivillig deltagelse med fordele. Årsregnskab sikrer gennemskuelighed.
Opdateret 25.04.2018

På Bosager er der tilbud om, at borgerne tilmelder sig en frivillig pakke, hvor de betaler for kost, befordring, rengøring og vask. Pakken beregnes ud fra det konkrete forbrug med en årlig slutopgørelse. 

I forhold til rengøringsmidler er en del af beløbet obligatorisk, idet en del af fællesområderne indgår i lejemålenes boligareal.

Taksterne for 2017 er:

Kost 2.755 kr.
Rengøringsmidler 180 kr.
Vask 35 kr.
Andel i befordring 100 kr.

Beløbet til rengøringsmidler dækker foruden alle sædvanlige rengøringsmidler også indkøb af toiletpapir, køkkenrulle, skraldeposer, opvasketabs, medicinbægre o.lign.

I forhold til rengøring og vask sikres det samtidig, at de indkøbte midler kan anvendes af personalet under hensyntagen til de gældende regler fra arbejdstilsynet i forhold til produktblad og arbejdsplads brugsanvisning.
Hvis beboerne eller de pårørende ønsker at købe og anvende andre midler, er det naturligvis i orden, så længe personalet ikke inddrages i anvendelsen. Hvis der er en forventning om, at personalet skal anvende midlerne, skal de pårørende skaffe produktblad og arbejdsplads brugsanvisning.