logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Booking af lokaler og anlæg

Når du skal bruge haller, idrætsanlæg eller mødelokaler, kan du booke lokalerne online. Find linket her på siden.

Selvbetjening

Booking af lokaler og anlæg

Kommunens borgere og foreninger har adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen, via et online bookingsystem. Du kan... Læs mere

Opdateret 16.02.2021

Online booking

Kommunens borgere og foreninger har adgang til at se og reservere alle lokaler og lokaliteter i kommunen via et online bookingsystem.

Foreninger er oprettet

Er du foreningsmedlem, og er din forening godkendt som folkeoplysende forening i Sønderborg Kommune, er den allerede oprettet i bookingsystemet. Brugernavn og password er tilsendt.

Borgere kan også booke

Ønsker man som borger at booke en ledig tid i en af kommunens haller, kan dette, mod betaling, ske via portalen. Samme mulighed er der også for de offentlige arealer som torve og pladser til eksempelvis cirkusarrangementer.

Som borger kan du logge ind ved hjælp af dit NemID.

Anvisningsregler, takster og kriterier for lokaletildeling

Kommunale lokaler udlånes og lejes efter gældende regelsæt, som du finder i dokumentboksen nederst på siden. Folkeoplysningsudvalget har endvidere fastsat kriterier for såvel engangs- som sæsontildeling af timer i haller, gymnastiksale, svømmehaller og andre lokaler. Desuden fastsætter Byrådet årligt de takster for leje af kommunale lokaler, der gælder i forbindelse med foreningers brug af kommunale lokaler til kommercielle arrangementer eller lignende, samt til overnatning.