logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Borggårdsvænget, Nybøl

Realisér din byggedrøm med en parcelhusgrund på Borggårdsvænget i Nybøl. Her får du en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på natur, motorvej, indkøb og institutioner med en flot udsigt til Nybøl Nor.
Opdateret 03.08.2021

Banner for Borggårdsvænget med fordele

Dejlige naturskønne grunde med udsigt til Nybøl Nor

Alle grunde på Borggårdsvænget ligger attraktivt placeret i midtbyen med kort afstand til natur, indkøb, pasning, skole og fritidsfaciliteter. Motorvejen er lige om hjørnet, og der er 15 minutters kørsel til Sønderborg, 25 minutter til Aabenraa og 30 minutter til Flensborg.

Skolen og børneinstitution er smeltet sammen i et topmoderne Børneunivers med børnehave, vuggestue og skole til 6. klasse. Området er godt forsynet med cykelstier, og der er byskov (Nøffelskov) med shelterplads i nærheden. Hvert år spiller lokale bands på områdets egen festival; Nøffelskov Festival. I Nøffelskoven finder man også et amfishelter og udskårne dyr. 

Området har sin egen idrætsforening med yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning. Det fælles lokalråd har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om bl.a. at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Den nye udstykning på Borggårdsvænget i Nybøl har afsløret arkæologiske fund i særklasse. Jeres nye hus vil lægge sig i en lang række af bebyggelser fra ældre bronzealder, yngre bronzealder, førromersk jernalder og middelalder. I slutningen af middelalderen blev Junkersædet Borggården brugt som fængsel for dømte eller sigtede. 

Vigtig information

  • Salget af byggegrundene igangsættes uden at byggemodningen er tilendebragt. Der vil derfor ikke være afsat skelpæle til hver enkelt byggegrund. Da byggegrundene ikke er færdigbyggemodnede er salget omfattet af nogle særlige tilbagetrædelsesvilkår. Vilkårene fremgår af Købsaftalen, som udgør tilbudsblanketten til Sønderborg Kommune. 
  • Priserne er inklusiv tilslutninger frem til skel.

OBS!

Du skal være opmærksom på, at der i forbindelse med afvanding har været nødvendigt at lægge hovedledninger i dybe render. Det betyder, at skelbrøndene på alle grundene er så dybe, at det har været nødvendigt at etablere disse med et 2 m afgangsrør ind på grunden efter skelbrønden.

Dette er gjort, for at sikre vejanlægget i forbindelse med udgravning til intern afvanding på grunden af regn- og spildevand.

Send købsaftalen via sikker mail til Sønderborg Kommune

 

 

 

Klik her for at reservere en byggegrund

Mere om Borggårdsvænget

 

Ændringer

Dato Ændring
7. juli 2021 Tilføjet dokumentet "Afløbskort"