logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Påkjær Vænge, Nybøl

Realisér din byggedrøm med en parcelhusgrund på Påkjær Vænge i Nybøl. Her får du en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på den sønderjyske motorvej, indkøb og institutioner i en by med ambitioner.
Opdateret 08.07.2021

Påkjær Vænge grafik med fordele

Dejlige centrale grunde i Nybøl i veletableret kvarter

De nye grunde ligger direkte ud til vejen Påkjær Vænge i smørhullet mellem Mejerivej og Påkjær. Der er stiadgang til indkøb, pasning, skole og fritidsfaciliteter, og du kommer til at bo i en veletableret del af Nybøl by.  

Nybøl ligger særdeles naturskønt, er trafiksikker og tæt på by, motorvej, natur, indkøb og aktiviteter. Nybøl byder eksempelvis på et godt lokalt bageri, et intimt cafémiljø, frisør og Nybøl Grill, som er et oplagt sted at få stillet sult og tørst. 

Det fælles lokalråd i Nybøl har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om bl.a. at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Motorvejen er lige om hjørnet, og herfra er der 15 min. kørsel til Sønderborg, 25 min. til Aabenraa og 30 min. til Flensborg.

Skolen og børneinstitution er smeltet sammen i et topmoderne Børneunivers med børnehave, vuggestue og skole til 6. klasse. Området er godt forsynet med cykelstier og der er byskov med shelterplads i nærheden.

Hvert år spiller lokale bands på områdets egen festival; Nøffelskov Festival. I Nøffelskoven finder man også et amfishelter og udskårne dyr. Området har sin egen idrætsforening med yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning.

Vigtig information

Sønderborg Kommune er indstillet på at dispensere til andre tagmaterialer på Påkjær Vænge (primært betontage), med den begrundelse, at hele det omkransende boligområde er domineret af betontage, tegltage og skiftertage. Områdets karakter vil derfor ikke brydes ved at dispensere til fx betontage. Afdeling Byg & Bolig behandler dispensationsansøgningen i forbindelse med byggeansøgningen.

Send købsaftalen via sikker mail til Sønderborg Kommune

 

 

 

Klik her for at reservere en byggegrund

Dronevideo af Påkjær Vænge og området omkring