Byggegrunde på Borggårdsvænget, Nybøl

Realisér din byggedrøm med en parcelhusgrund på Borggårdsvænget i Nybøl. Her får du en særdeles attraktiv beliggenhed.
 
 

Vil du bo lige ved naturen, indkøb, skole, fritidsaktiviteter og daginstitutioner så er Borggårdsvænget i Nybøl lige stedet at bygge dit drømmehus, oven i alt dette får du endda mulighed for at nyde udsigten over Nybøl Nor, når du fremover drikker morgenkaffen på din nye terrasse. Og som om alt dette ikke er rigeligt får du ovenikøbet motorvejen lige om hjørnet, og den fører dig på kun 10 minutter til Sønderborg eller til Aabenraa på kun 25 min. Kigger du mod syd ligger Flensborg kun 30 min væk fra Nybøl.

Også i fortiden var Borggårdsvænget populært og i forbindelse med byggemodningen har Museum Sønderjylland afsløret fund i særklasse, så jeres nye hus vil lægge sig i en lang række af bebyggelser fra ældre bronzealder, yngre bronzealder, førromersk jernalder og middelalder. I slutningen af middelalderen blev Junkersædet Borggården brugt som fængsel for dømte eller sigtede.

Hvordan køber jeg en grund?

Du sender et købstilbud via knapperne "Send købstilbud" øverst på siden.

Er tilslutning af kloak, el og fiber med i prisen?

Ja, priserne er inklusiv tilslutninger af kloak, el og fiber frem til skel. Køber skal selv betale tilslutningsbidrag til el og øvrige installationer. Byggeri på Borggårdsvænget har individuelle varmeløsninger.

Er der etableret særlige foranstaltninger til afvanding?

I forbindelse med afvanding har det været nødvendigt at lægge hovedledninger i dybe render. Det betyder, at skelbrøndene på alle grundene er så dybe, at det har været nødvendigt at etablere disse med et 2 m afgangsrør ind på grunden efter skelbrønden.

Dette er gjort for at sikre vejanlægget i forbindelse med udgravning til intern afvanding på grunden af regn- og spildevand.

Hvordan er det at bo i Nybøl?

Skolen og børneinstitution er smeltet sammen i et topmoderne Børneunivers med børnehave, vuggestue og skole til 6. klasse. Området er godt forsynet med cykelstier, og der er byskov (Nøffelskov) med shelterplads i nærheden. Hvert år spiller lokale bands på områdets egen festival; Nøffelskov Festival. I Nøffelskoven finder du også et amfishelter og flotte udskårne dyr.

Området har sin egen idrætsforening med bl.a. yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning. Det fælles lokalråd har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om bl.a. at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Hvem kan jeg kontakte med spørgsmål?

Sønderborg Kommunes Ejendomskontor. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden.

Gode grunde til at slå til

  • Udsigt til Nybøl Nor
  • Fibernet og tilslutningsbidrag til spildevand på alle grunde
  • Priser fra 646.000,-

Område

6400, Sønderborg

Kontakt os

Ejendomskontoret
Lille Rådhusgade 7
6400 Sønderborg