logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Orkangervej, Gråsten

Byg din drømmebolig på Orkangervej 9 i Gråsten - et naturskønt område i et dejligt familiekvarter.
Opdateret 27.10.2020

Billede af byggegrund med mindstepris 250.000 kr.

Sønderborg Kommune udbyder hermed matr. nr. 399, Gråsten Gods, Gråsten-Adsbøl til salg. Arealet udbydes som en byggegrund på 441 m2 og er beliggende på adressen Orkangervej 9, 6300 Gråsten.

Om Orkangervej 9 i Gråsten

Byggegrunden ligger i et dejligt familievenligt boligkvarter. Kvarteret er beliggende i et naturskønt område med masser af skov, kort afstand til havet og med kun 100 m til den nærmeste børnehave.

Grunden ligger uden for den gældende lokalplan, og bebyggelse af grunden er derfor underlagt betingelserne i kommuneplanrammen og bestemmelserne i bygningsreglementet.

Kommuneplanramme 7.1.008.B forskriver følgende:

  • åben-lav boligbebyggelse
  • bebyggelsesprocent på 25% højst 8,5 meter i højde
  • der skal etableres 2 p-pladser på egen grund pr. bolig.

I Gråsten er du tæt på naturen - faktisk er du midt i den. Kyststrækning og et skovklædt landskab med bakker, søer, åbne enge og vidder. Samtidig er du tæt på alt, hvad hjertet begærer af koncerter, kunst og kultur. Du finder et rigt forenings- og handelsliv, med noget for enhver smag. I bymidten og i ”Ulsnæscenteret” ligger der både dagligvarebutikker og specialbutikker. Fra Gråsten er der kun 20 minutter i bil til Aabenraa, Flensborg og Sønderborg, og fra Sønderborg er der kun 35 minutter til København via fly.

matrikelfoto der viser grundens omrids  Foto af grunden der viser størrelse

 

 

Klik her for at reservere en byggegrund

 

Planmæssige forhold

  • Byzone.
  • Kommuneplanramme 7.1.008.B - Boligområde.

Skattemæssige forhold

Arealet har i dag en grundskyldsværdi på kr. 173.700,- og køber gøres opmærksom på, at værdien kan ændres afhængig af købers udnyttelse af arealet.

Vigtig information til køber

Byggemodning

Grunden er ikke byggemodnet, og køber skal derfor regne med, at der skal anlægges forsyningsstik til både spildevand, vand, varme og elforsyning mm. Omkostningerne til de fysiske stik samt til tilslutningsbidragene skal køber selv afholde og hjemhente priser på.

Jordbundsforhold

Sønderborg Kommune tager forbehold for jordbundsforholdene, da disse ikke er undersøgt. Køber skal selv sørge for at få foretaget jordbundsundersøgelser af grunden, det vil sige, at du selv skal kontakte en geotekniker eller tale med dit byggefirma herom. Omkostningerne til dette afholdes af køber.

Ønsker du at tjekke jordbundsforholdene forud for køb, kan dette lade sig gøre med forudgående skriftlig aftale med Sønderborg Kommune og mod reetablering af grunden, hvis den ikke købes. Købsprocessen eller budfristen påvirkes ikke af tilbudsgivers mulighed for forudgående jordbundsundersøgelser, så det anbefales, at de foretages inden budfristen.

Forurening

Region Syddanmark har for nuværende ingen oplysninger om jordforurening på den pågældende matrikel. Matriklen er ikke kortlagt eller omfattet af områdeklassificering.

Supplerende information

Matriklen er noteret som en samlet ejendom. Køber skal selv iværksætte og selv betale for tinglysning af købet og de omkostninger som der er forbundet med dette.

Bud på areal

  • Grunden udbydes med en mindstepris på kr. 250.000,- og sælges til højestbydende.

Ønsker du at byde på arealet, skal du hente og udfylde blanketten ’købstilbud salg med udbud'.

Husk at tage stilling til om dit bud er inkl. eller ekskl. moms.

Købsaftalen sendes via sikker mail i borger.dk/e-boks til Sønderborg Kommune.

’Emnefeltet’ udfyldes med matr. nr. + ejerlav, som fremgår øverst på denne side.

Arealet sælges efter Bekendtgørelse nr. 799 af 24/11/2011 om offentlig udbud ved salg af kommunale ejendomme og sælges til højstbydende. Sønderborg Kommune forbeholder sig retten til at forkaste alle indkomne tilbud. Sønderborg Kommune har ligeledes. jf. bekendtgørelsen, mulighed for at indgå i forhandling med budgivere efter budfristen.

Efter budfristens udløb får du skriftlig besked om Sønderborg Kommune har besluttet sig for at sælge arealet eller har valgt at forkaste alle indkomne tilbud.