Byggegrunde på Påkjær Vænge, Nybøl

Realisér din byggedrøm med en parcelhusgrund på Påkjær Vænge i Nybøl. Her får du en særdeles attraktiv beliggenhed.
 
 

De nye grunde ligger direkte ud til vejen Påkjær Vænge i smørhullet mellem Mejerivej og Påkjær. Der er stiadgang til indkøb, pasning, skole og fritidsfaciliteter, og du kommer til at bo i en veletableret del af Nybøl by.  

Motorvejen er lige om hjørnet, og herfra er der 15 min. kørsel til Sønderborg, 25 min. til Aabenraa og 30 min. til Flensborg.

Hvordan køber jeg en grund?

Du sender et købstilbud via knapperne "Send købstilbud" øverst på siden.

Hvordan er det at bo i Nybøl

Nybøl ligger særdeles naturskønt, er trafiksikker og tæt på by, motorvej, natur, indkøb og aktiviteter. Nybøl byder eksempelvis på et godt lokalt bageri, et intimt cafémiljø, frisør og Nybøl Grill, som er et oplagt sted at få stillet sult og tørst. 

Det fælles lokalråd i Nybøl har lavet en omfattende udviklingsplan med ambitioner om bl.a. at etablere et bofællesskab, opsætte badebroer og bygge en multisal inden 2025.

Skolen og børneinstitution er smeltet sammen i et topmoderne Børneunivers med børnehave, vuggestue og skole til 6. klasse. Området er godt forsynet med cykelstier og der er byskov med shelterplads i nærheden.

Hvert år spiller lokale bands på områdets egen festival; Nøffelskov Festival. I Nøffelskoven finder man også et amfishelter og udskårne dyr. Området har sin egen idrætsforening med yoga og håndbold, idrætsuge og fællesspisning.

Er der mulighed for at få dispensation til andre tagmaterialer?

Sønderborg Kommune er indstillet på at dispensere til andre tagmaterialer på Påkjær Vænge (primært betontage) med den begrundelse, at hele det omkransende boligområde er domineret af betontage, tegltage og skiftertage. Områdets karakter vil derfor ikke brydes ved at dispensere til fx betontage.

Hvem kan jeg kontakte med spørgsmål?

Sønderborg Kommunes Ejendomskontor. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden.

 

Gode grunde til at slå til

  • Fibernet og tilslutningsbidrag til spildevand på alle grunde
  • Priser fra 531.000,-
  • Topmoderne børneunivers i nærheden

Område

6400, Sønderborg

Kontakt os

Ejendomskontoret
Lille Rådhusgade 7
6400 Sønderborg