Byggegrunde på Svinget og Ærøvej, Fynshav

Her ser du hvilke byggegrunde der er til salg på Svinget og Ærøvej i Fynshav.
 
 

Går I med drømmen om åbne marker, skoven i baghaven og stranden i forhaven kun 500 meter væk? Har I en lille nybyggerdrøm i maven, som I længtes efter at udleve? Så har vi stedet til jer!

På den østlige side af Als ud mod Lillebælt finder I Fynshav med ca. 820 indbyggere. I Fynshav er I tæt på naturen og samtidig kan I køre til Sønderborg på under 20 minutter, Grænsen nås på blot 40 minutter og vil I en tur til Fyn eller Ærø, så har I endda mulighed for at tage færgen fra Lystbådshavnen. I får her mulighed for at købe en byggemodnet grund med plads til at placere jeres nye drømmehus i et allerede veletableret kvarter, hvor børnene kan lege trygt. 

Hvordan køber jeg en af grunden?

Du sender et købstilbud via knapperne "Send købstilbud" øverst på siden.

Hvordan er det at bo i Fynshav

Fynshav er en spændende by med godt foreningsliv. I kommer til at bo i et område med skole op til 6. klassetrin, børneunivers, indkøb, idræts- og kulturcentrum mv.  

Brugsen er byens centrum og samlingssted, hvor der er jævnlige arrangementer fx strikkecafé, loppemarked og julearrangement. Om sommeren er der særlig meget liv ved byens lystbådehavn, på campingpladserne og på Blå Flag-sandstranden. Den omkringliggende natur indbyder til friluftsaktiviteter fx en gåtur i Nørreskoven eller på Alsstien. Diamanten (Fryndesholmhallen) er byens idræts- og kulturcentrum med mange aktiviteter og et hav af forskellige foreninger. Der er mulighed for at leje en båd til en hyggelig tur ud på vandet og rigtig gode fiskeområder.

Efterskolen EPOS ligger centralt i byen.

Hvis I er til Vin & Gourmet eller en mere traditionel havnefest, så har vi også det i Fynshav. Der er et aktivt bylaug, som gør en stor indsats for at Fynshav og omegn er et hyggeligt sted at bo. 

Hvem kan jeg kontakte med spørgsmål?

Sønderborg Kommunes Ejendomskontor. Du finder kontaktoplysningerne nederst på siden.

Gode grunde til at slå til

  • Kun 500 m fra strand
  • Tæt på skov og smuk natur
  • Godt foreningsliv i byen

Område

6440, Augustenborg

Kontakt os

Ejendomskontoret
Lille Rådhusgade 7
6400 Sønderborg