Book en plads til dit barn i institution hos Pladsanvisningen

Book en plads, meld dit barn ud eller søg om friplads i dagpleje, vuggestue eller børnehave.

Selvbetjening

Pladsanvisning | Book en plads til dit barn

Her kan du booke plads til dit barn, når det skal starte i dagpleje, vuggestue, børnehave, SFO eller klub.

Du skal bruge løsningen hvis du booke plads, melde ud eller søge om økonomisk friplads.

Det er som udgangspunkt mors cpr-nummer og NEM-ID, der skal benyttes.

Opdateret 12.10.2021

Alle børn har ret til et dagtilbud fra 26 uger og til skolestart. Sønderborg Kommune har pasningsgaranti på alle områder.

For de 0 – 6 årige tager kommunen, i det omfang det er muligt, hensyn til jeres ønske om et bestemt dagtilbud.

Du skriver dig op via selvbetjeningsløsningen øverst på siden.

Hvornår skal jeg skrive mit barn op til pasning?

For at være garanteret en pasning i direkte forlængelse af barsel skal opskrivning til pasning ske inden for den første måned efter fødslen. Opskrivningsdato vil så være fødselsdatoen. Modtages opskrivningen efter barnet er fyldt 1 måned, vil opskrivningsdatoen være modtagelsesdatoen.

Skal jeg vælge en dagplejer eller en vuggestue?

Er du i tvivl om du skal vælge dagpleje eller vuggestue - vi har samlet nogle faktuelle oplysninger, som du finder her - og som måske kan hjælpe dig.