logo inkluderet med hjem link

Borger

Erhverv

Politik og Indflydelse

Søg

 

Stærevænget 6, Broager

Udlev din byggedrøm på Stærevænget 6, 6310 Broager, hvor den 714 m2 store byggegrund sælges.
Opdateret 15.03.2021

Se grunden på vores interaktive kort

 

 

Bo i et familievenligt kvarter i et naturskønt område tæt på institutioner, indkøb, foreninger mv. i dejlige Broager. Byggegrunden på 714 m2 ligger i et dejligt boligkvarter lige ud til et stisystem med kun få meter ned til det naturskønne område ’Loddenmosen’.

Broager har ca. 3.274 indbyggere. I byen er der rigtig gode pasningsmuligheder i form af dagpleje og Broager Private Børnehus. Broager skole har elever fra 0 – 9 klassetrin. Der er flere dagligvare butikker i byen, servicestation og byen rummer Broager Hallen, hvor der er mange forskellige aktiviteter, motionscenter og mulighed for at leje lokaler til arrangementer.

Vigtig information om byggegrunden

  • Grunden sælges til en mindstepris på kr. 300.000,- og sælges til høst bydende.
  • maksimalt 2 etager
  • maximal bebyggelsesprocent for åben-lav bebyggelse er 30% / maximal bebyggelsesprocent for tæt-lav bebyggelse er 40%.
  • Grunden er ikke byggemodnet og køber skal derfor regne med, at der skal anlægges forsyningsstik til både vand, varme og elforsyning mm. Omkostningerne til de fysiske stik samt til tilslutningsbidragene skal køber selv afholde.
  • På overtagelsesdagen vil der være etableret stik til regn- og spildevand på byggegrunden. Ved salget forbeholder Sønderborg Kommune sig retten til at opkræve tilslutningsbidraget til regn- og spildevandskloakering på kr. 64.956,25,- (gældende pris fra Sønderborg Forsynings takstblad 2020) oven i byggegrundens pris.

Supplerende information

  • Der løber et tidligere kommunalt vandløb på matriklen. Vandløbet ligger i 5 meters dybde. Vandløbets betonrør er stadig i jorden da det er knust og vandløbet er ude af drift.
  • N1 har en ledning som overskærer det sydlige hjørne af matriklen, tæt på skel mod Spurvevej.
  • Broager Fjernvarme har et stik ind ved vendeplads ved Spurvevej.

Klik her for at reservere en byggegrund